ofertes EMPRESES
La Cambra > Avís Legal
Avís Legal
El present Avís Legal regula l'ús del servei del Portal d'Internet www.cambravalls.com que la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls amb domicili social al carrer Jacint Verdaguer, 1,2n - 43800 - Valls, posa a disposició dels Usuaris d'Internet.

 • Modificacions
  La Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls es reserva el dret a efectuar les modificacions que estimi oportunes, podent modificar, suprimir i incloure, unilateralment i sense previ avís, nous continguts i/o serveis, així com la forma en què aquests apareguin presentats i localitzats.

 • Propietat Intel·lectual i Industrial
  Tots els Continguts, Marques, Logos, Dibuixos i Informació a què l'Usuari pot accedir a través del Portal de www.cambravalls.com es troben protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial, Patents, Marques i Copyright de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls, o en el seu cas, per les Persones o Empreses que figuren com a Autors o Titulars del Drets. L'accés als esmentats continguts o elements a través dels serveis del Portal o qualsevol tercer, no atorga a l' Usuari el dret d'alteració, modificació, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública o qualsevol altre dret que correspongui al titular del dret afectat. La violació dels anteriors drets serà perseguida de conformitat amb la legislació vigent.
 • Links-Enllaços
  Els links o enllaços amb altres Pàgines Web que apareguin en les pàgines de www.cambravalls.com se s'ubiquen a efectes merament informatius a l'Usuari, fet pel qual, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls, no es responsabilitza sobre els productes, serveis o continguts que s'ofertin o subministrin en les pàgines de destinació.

 • Responsabilitat sobre Continguts
  La Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls no serà responsable de l'exactitud, calitat, fiabilitat, correcció, moralitat i legalitat de les ofertes de treball, cursos, promocions, ofertes de béns, dades, programes, informacions o opinions, i qualssevol continguts i/o serveis continguts al Portal.

  Així mateix, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls no serà responsable pels danys i perjudicis causats per la presència de virus o qualsevol altre element lesiu que pugui produir alteracions en el sistema informàtic de l'Usuari, en els seus documents electrònics o fitxers emmagatzemats en els servidors del Portal.

 • Llei aplicable i Jurisdicció
  L'Usuari accepta que la Legislació aplicable al funcionament d'aquest servei és l'Espanyola i se sotmet a la Jurisdicció del Tribunal Arbitral de Tarragona per a la resolució de les divergències que es derivin de la interpretació o aplicació d'aquest clausulat.

Condicions d'Ús / Política de Privacitat
L'informem que, d'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades que directament facilita a través d'aquest formulari a Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls, quedaran incorporades a un fitxer responsabilitat de  la Cambra amb la finalitat de les accions comercials que se'n derivin. El sol·licitant podrà exercitar, dirigint-se al domicili del responsable del fitxer, els drets que té d'accés, d'oposició, de rectificació i de cancel·lació  de les seves dades personals.

 
14/12/17
Presentació INFORME DE CONJUNTURA 3r Trimestre 2017
Dimecres 13, al matí, s’ha presentat a la Cambra de Comerç i Indústria de Tarragona, “L’Informe de Conjuntura”.  L’Economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, corresponent al tercer trimestre...
Llegir més
07/11/17
ELS PRIMERS CALÇOTS TENDRES DE LA TEMPORADA 2017-2018
Els primers calçots tendres de la temproada de calçotades 2017-2018, són ja, a alguns dels restaurants de l'Àrea de Valls.  Amb ells s'obre la pretemporada de calçotades, que es perllongarà fins el mes d'abril del proper...
Llegir més