ofertes EMPRESES
 • TERRENY INDUSTRIAL

  POLIGON DE VALLS

  Veure més
 • LOCAL PER OFICINES

  PLAÇA EL PATI

  Veure més
 • LLOGUER NAU INDUSTRIAL 570€ mes

  POLIGON DE VALLS

  Veure més
 • Technical Consultants

  Partner con presencia mundial

  Veure més
 • ANUNCIA'T

  ESPAI PER A TU

  Veure més
 • LLOGUER LOCALS COMERCIALS

  PASSEIG DE L'ESTACIÓ

  Veure més
 • CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

  FES-TE MEMBRE ARA !!!!!

  Veure més
 • NAUS POLIGON LLOGUER

  VALLS

  Veure més
 • NAVES INDUSTRIALES

  POLIGONO PLA DE STA.MARIA

  Veure més
 • ilustrum.com

  T'hi apuntes?

  Veure més
Formació > Gestió de bonificacions: subvencions
Sistema de bonificacions
Tota la formació realitzada per la Cambra de Comerç de Valls, pot ésser tramitada per l'Entitat Organitzadora Grup CIEF per tal que les empreses participants en les accions formatives que organitzem i dissenyem, puguin gaudir del sistema de bonificacions que marca el model gestionat per la Fundación Tripartita. El model de Formació Professional Contínua per als treballadors que impulsa el Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales (RD 395/2007) facilita l'actualització de coneixements i habilitats de les persones al llarg de la seva vida.

Totes les empreses disposen d'un crèdit per fer accions formatives. Aquest crèdit es fa efectiu a través de bonificacions en les quotes de la Seguretat Social (TC1). La quantia del crèdit depèn de les cotitzacions fetes durant l'any anterior i del tamany de la plantilla.

Aquest model ofereix moltes avantatges per a l'empresa:

 • No hi ha intermediaris; l'empresa pot organitzar els cursos a la seva mida.
 • La recuperació de la inversió és immediata, a la finalització del curs.
 • Total flexibilitat del model; la formació es pot realitzar des de l'1 de Gener.


Els nostres serveis de formació bonificada inclouen: Gestió del vostre crèdit davant la Fundación (comunicacions a RLT, fitxes d'inscripció, controls d'assistència, diplomes, qüestionaris de satisfacció, comunicacions telemàtiques, assessorament a inspeccions, etc.).

Més informació

Modalitats de Formació
Quan les persones i les seves organitzacions tenen una necessitat no els serveix qualsevol solució. Nosaltres oferim una formació adaptada, que encaixi en les seves expectatives.

Formació Oberta
Disposem, per a totes les empreses i particulars que ho desitgin, l'oportunitat de realitzar accions formatives a les nostres instal·lacions. Per a això oferim un ampli ventall de possibilitats en totes les àrees funcionals

Matriu planificació de cambra

Si no troba el que cerca en la nostra oferta formativa a les nostres instal·lacions, li oferim el servei de formació a la carta:

Més informació

21/02/17
Presentació de l'INFORME DE CONJUNTURA 4t Trimestre 2016
Avui al matí, a la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, s'ha presentat l'Informe de Conjuntura. L'Economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, corresponent al quart trimestre del 2016.   Aquest informe ha estat...
Llegir més
14/02/17
Presentació Curs SUPERIOR DE INTERNACIONALITZACIÓ
La Cambra de Comerç i Indústria de Valls va organitzar, el passat dilluns dia 13 de febrer a les 5 de la tarda, una jornada informativa sobre el curs Superior de Comerç Exterior, que la Cambra durà a terme a principis de...
Llegir més