ofertes EMPRESES
 • TERRENY INDUSTRIAL

  POLIGON DE VALLS

  Veure més
 • LOCAL PER OFICINES

  PLAÇA EL PATI

  Veure més
 • LLOGUER NAU INDUSTRIAL 570€ mes

  POLIGON DE VALLS

  Veure més
 • Technical Consultants

  Partner con presencia mundial

  Veure més
 • ANUNCIA'T

  ESPAI PER A TU

  Veure més
 • LLOGUER LOCALS COMERCIALS

  PASSEIG DE L'ESTACIÓ

  Veure més
 • CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

  FES-TE MEMBRE ARA !!!!!

  Veure més
 • NAUS POLIGON LLOGUER

  VALLS

  Veure més
 • NAVES INDUSTRIALES

  POLIGONO PLA DE STA.MARIA

  Veure més
 • ilustrum.com

  T'hi apuntes?

  Veure més
Notícies > EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS - CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS...
EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS - CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS - CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

 

La Cambra de Comerç de Valls

Guardona a 14 empreses, en la Nit de Premis de Valls, celebrada el dissabte 31 de maig

Dissabte 31 de  maig al vespre, en el marc del Centre Cultural Municipal de Valls, es va celebrar la 31ª Nit de Premis de Valls, coorganitzada per la Cambra de Comerç de Valls, amb l’Ajuntament de Valls i la Fundació Ciutat de Valls, i amb la presencia de rellevants autoritats, representacions i entitats de la vida econòmica i social de Valls i comarca. Uns tres-cents comensals omplien l’ample sala del Centre Cultural.

La Cambra va entregar els premis al Foment de l’exportació 2013;

Per l’obertura de nous mercats d’exportació a l’empresa CERVESES LA GARDÈNIA, SL, situada al Polígon Industrial d’Alcover; LA GARDÈNIA es el fabricant de la cervesa Rosita.

Per l’increment de les exportacions a l’empresa LEAR CORPORATION situada al Polígon Industrial de Valls. LEAR està especialitzada en el disseny i fabricació de sistemes de distribució elèctrics i productes electrònics per l’automòbil.

Per la labor d’exportació més antiga i duradora a l’empresa ESTAMPACIONES METALÚRGICAS SADMA, SL, del Polígon Industrial de Valls, dedicada a la fabricació i distribució de cargols de precisió per l’automoció.

Els premis a l’exportació son patrocinats pel Banc de Sabadell.

El premi al Jove Emprenedor 2014 a Jordi Andreu Ribas, creador de l’empresa ANDREU MANTENIMENT INDUSTRIAL, SL, situada al Polígon Industrial de Valls i dedicada a instal·lacions de baixa tensió, projectes d'automatització, manteniment industrial i altres instal·lacions.

El premi Jove Emprenedor 2014 es patrocinat per La Caixa.

La Cambra, amb motiu dels 50 anys de l’inici del Gran Polígon Industrial de Valls, va entregar un reconeixement a deu empreses, existents en l’actualitat, pioneres en la implantació al Polígon Industrial de Valls, que hi varen construir l’empresa o bé varen adquirir terrenys que després van construir la fàbrica.

Les empreses son:

ALEADOS DEL COBRE, SA  -  “ALECOSA”

CARTONATGES TRILLA, SA

ESTRUCTURAS METÁLICAS SERTEC, SL

FUNDICIÓN ARTÍSTICA VILÁ, SA

FUNDICIÓN GALERA, SL

GIRÓ CLOFENT, SL

INVAPAL, SA

LEAR CORPORATION

REDOR, SL  -  MANUSA

VAMOGAS, SA

 


Els Reconeixements son patrocinats per la Diputació  de Tarragona.

 

El XX Premi Escola-Empresa, convocat per la FUNDACIÓ ANESPRO, fundació de la Cambra de Comerç de Valls, fou per l’empresa SCA HYGIENE PRODUCTS, SL, aquesta empresa col·labora des de fa anys de forma regular i continuada amb l’INSTITUT JAUME HUGUET de Valls i la FUNDACIÓ ANESPRO de Valls. Entén perfectament el que és un conveni de pràctiques, facilitant la inserció laboral posterior dels alumnes que han passat per l’empresa.

 

 

 

El premi al Cartell de la Firagost 2014, que es celebrarà els dies 5 i 6 d’agost, el va recollir Mònica Plana Batet, guanyadora del concurs.

 

La Nit de Premis de Valls 2014, va constituir un èxit de Participació i un important exponent de la vida social, cultural i econòmica de l’Àrea de Valls. La Nit de Premis va cloure amb els parlaments del Delegat del Govern de la Generalitat Sr. Quim Nin i de l’Alcalde de Valls Albert Batet.

 


EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS PER LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

22/05/17
Presentació INFORME DE CONJUNTURA 1r Trimestre 2017
Avui dilluns 22 de maig, s'ha presentat a la Cambra de Comerç i Indústria de Reus, l'"INFORME DE CONJUNTURA. L'Economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre", corresponent al primer trimestre del 2017, amb l'anàlisi de...
Llegir més
15/05/17
INAUGURACIÓ DE L'EMPRESA GRIFFITH FOODS A VALLS
  Avui dilluns dia 15 de maig, s’ha inaugurat la nova fàbrica de l’empresa Griffith Foods, al Polígon Industrial de Valls, procedent de la planta de Puigpelat que hi ha estat durant 35 anys, i al llarg de la primera meitat de...
Llegir més