ofertes EMPRESES
Notícies > EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS - CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS...
EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS - CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS - CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

 

La Cambra de Comerç de Valls

Guardona a 14 empreses, en la Nit de Premis de Valls, celebrada el dissabte 31 de maig

Dissabte 31 de  maig al vespre, en el marc del Centre Cultural Municipal de Valls, es va celebrar la 31ª Nit de Premis de Valls, coorganitzada per la Cambra de Comerç de Valls, amb l’Ajuntament de Valls i la Fundació Ciutat de Valls, i amb la presencia de rellevants autoritats, representacions i entitats de la vida econòmica i social de Valls i comarca. Uns tres-cents comensals omplien l’ample sala del Centre Cultural.

La Cambra va entregar els premis al Foment de l’exportació 2013;

Per l’obertura de nous mercats d’exportació a l’empresa CERVESES LA GARDÈNIA, SL, situada al Polígon Industrial d’Alcover; LA GARDÈNIA es el fabricant de la cervesa Rosita.

Per l’increment de les exportacions a l’empresa LEAR CORPORATION situada al Polígon Industrial de Valls. LEAR està especialitzada en el disseny i fabricació de sistemes de distribució elèctrics i productes electrònics per l’automòbil.

Per la labor d’exportació més antiga i duradora a l’empresa ESTAMPACIONES METALÚRGICAS SADMA, SL, del Polígon Industrial de Valls, dedicada a la fabricació i distribució de cargols de precisió per l’automoció.

Els premis a l’exportació son patrocinats pel Banc de Sabadell.

El premi al Jove Emprenedor 2014 a Jordi Andreu Ribas, creador de l’empresa ANDREU MANTENIMENT INDUSTRIAL, SL, situada al Polígon Industrial de Valls i dedicada a instal·lacions de baixa tensió, projectes d'automatització, manteniment industrial i altres instal·lacions.

El premi Jove Emprenedor 2014 es patrocinat per La Caixa.

La Cambra, amb motiu dels 50 anys de l’inici del Gran Polígon Industrial de Valls, va entregar un reconeixement a deu empreses, existents en l’actualitat, pioneres en la implantació al Polígon Industrial de Valls, que hi varen construir l’empresa o bé varen adquirir terrenys que després van construir la fàbrica.

Les empreses son:

ALEADOS DEL COBRE, SA  -  “ALECOSA”

CARTONATGES TRILLA, SA

ESTRUCTURAS METÁLICAS SERTEC, SL

FUNDICIÓN ARTÍSTICA VILÁ, SA

FUNDICIÓN GALERA, SL

GIRÓ CLOFENT, SL

INVAPAL, SA

LEAR CORPORATION

REDOR, SL  -  MANUSA

VAMOGAS, SA

 


Els Reconeixements son patrocinats per la Diputació  de Tarragona.

 

El XX Premi Escola-Empresa, convocat per la FUNDACIÓ ANESPRO, fundació de la Cambra de Comerç de Valls, fou per l’empresa SCA HYGIENE PRODUCTS, SL, aquesta empresa col·labora des de fa anys de forma regular i continuada amb l’INSTITUT JAUME HUGUET de Valls i la FUNDACIÓ ANESPRO de Valls. Entén perfectament el que és un conveni de pràctiques, facilitant la inserció laboral posterior dels alumnes que han passat per l’empresa.

 

 

 

El premi al Cartell de la Firagost 2014, que es celebrarà els dies 5 i 6 d’agost, el va recollir Mònica Plana Batet, guanyadora del concurs.

 

La Nit de Premis de Valls 2014, va constituir un èxit de Participació i un important exponent de la vida social, cultural i econòmica de l’Àrea de Valls. La Nit de Premis va cloure amb els parlaments del Delegat del Govern de la Generalitat Sr. Quim Nin i de l’Alcalde de Valls Albert Batet.

 


EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS PER LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

18/06/18
LA CAMBRA DE COMERÇ I INDÚSTRIA DE VALLS PRESENT A LA FIRA IMEX 2018 AL PORT DE TARRAGONA
La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, ha estat present amb un estand propi a la Fira IMEX 2018 (Impuls Exterior), que es celebrà els dies 14 i 15 de juny al Tinglado 1, del Moll de Costa del Port de Tarragona.  IMEX és la fira...
Llegir més
28/05/18
Presentació de l'INFORME DE CONJUNTURA 1r. Trimestre 2018 a Valls
Avui dilluns dia 28 de maig, al matí, s'ha presentat a la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, "L'Informe de Conjuntura" - L'Economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, corresponent al primer trimestre de 2018, amb...
Llegir més