ofertes EMPRESES
Notícies > EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS - CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS...
EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS - CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS - CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

 

La Cambra de Comerç de Valls

Guardona a 14 empreses, en la Nit de Premis de Valls, celebrada el dissabte 31 de maig

Dissabte 31 de  maig al vespre, en el marc del Centre Cultural Municipal de Valls, es va celebrar la 31ª Nit de Premis de Valls, coorganitzada per la Cambra de Comerç de Valls, amb l’Ajuntament de Valls i la Fundació Ciutat de Valls, i amb la presencia de rellevants autoritats, representacions i entitats de la vida econòmica i social de Valls i comarca. Uns tres-cents comensals omplien l’ample sala del Centre Cultural.

La Cambra va entregar els premis al Foment de l’exportació 2013;

Per l’obertura de nous mercats d’exportació a l’empresa CERVESES LA GARDÈNIA, SL, situada al Polígon Industrial d’Alcover; LA GARDÈNIA es el fabricant de la cervesa Rosita.

Per l’increment de les exportacions a l’empresa LEAR CORPORATION situada al Polígon Industrial de Valls. LEAR està especialitzada en el disseny i fabricació de sistemes de distribució elèctrics i productes electrònics per l’automòbil.

Per la labor d’exportació més antiga i duradora a l’empresa ESTAMPACIONES METALÚRGICAS SADMA, SL, del Polígon Industrial de Valls, dedicada a la fabricació i distribució de cargols de precisió per l’automoció.

Els premis a l’exportació son patrocinats pel Banc de Sabadell.

El premi al Jove Emprenedor 2014 a Jordi Andreu Ribas, creador de l’empresa ANDREU MANTENIMENT INDUSTRIAL, SL, situada al Polígon Industrial de Valls i dedicada a instal·lacions de baixa tensió, projectes d'automatització, manteniment industrial i altres instal·lacions.

El premi Jove Emprenedor 2014 es patrocinat per La Caixa.

La Cambra, amb motiu dels 50 anys de l’inici del Gran Polígon Industrial de Valls, va entregar un reconeixement a deu empreses, existents en l’actualitat, pioneres en la implantació al Polígon Industrial de Valls, que hi varen construir l’empresa o bé varen adquirir terrenys que després van construir la fàbrica.

Les empreses son:

ALEADOS DEL COBRE, SA  -  “ALECOSA”

CARTONATGES TRILLA, SA

ESTRUCTURAS METÁLICAS SERTEC, SL

FUNDICIÓN ARTÍSTICA VILÁ, SA

FUNDICIÓN GALERA, SL

GIRÓ CLOFENT, SL

INVAPAL, SA

LEAR CORPORATION

REDOR, SL  -  MANUSA

VAMOGAS, SA

 


Els Reconeixements son patrocinats per la Diputació  de Tarragona.

 

El XX Premi Escola-Empresa, convocat per la FUNDACIÓ ANESPRO, fundació de la Cambra de Comerç de Valls, fou per l’empresa SCA HYGIENE PRODUCTS, SL, aquesta empresa col·labora des de fa anys de forma regular i continuada amb l’INSTITUT JAUME HUGUET de Valls i la FUNDACIÓ ANESPRO de Valls. Entén perfectament el que és un conveni de pràctiques, facilitant la inserció laboral posterior dels alumnes que han passat per l’empresa.

 

 

 

El premi al Cartell de la Firagost 2014, que es celebrarà els dies 5 i 6 d’agost, el va recollir Mònica Plana Batet, guanyadora del concurs.

 

La Nit de Premis de Valls 2014, va constituir un èxit de Participació i un important exponent de la vida social, cultural i econòmica de l’Àrea de Valls. La Nit de Premis va cloure amb els parlaments del Delegat del Govern de la Generalitat Sr. Quim Nin i de l’Alcalde de Valls Albert Batet.

 


EMPRESES GUARDONADES EN LA NIT DE PREMIS PER LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

01/01/18
La Cambra de Comerç de Valls ha participat amb 30 empreses a la XL Fira d’Andorra la Vella
La Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha participat amb un estand del 26 al 28 d’octubre a la 40a Fira d’Andorra la Vella amb mostres i fulletons de 30 empreses de la demarcació de la Cambra.   La Fira fou...
Llegir més
22/10/18
TRENTA EMPRESES PARTICIPEN A L'ESTAND DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS A LA FIRA D'ANDORRA LA VELLA, del 26 al 28 d'octubre
Trenta empreses de l'àrea de Valls participen, del 26 al 28 d'octubre, en un estand de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, a la Fira d'Andorra La Vella 2018.   A més de mostres i material divulgatiu de les...
Llegir més