ofertes EMPRESES
Notícies > ELS PRIMERS CALÇOTS DE LA TEMPORADA 2015-2016...
ELS PRIMERS CALÇOTS DE LA TEMPORADA 2015-2016

ELS PRIMERS CALÇOTS DE LA TEMPORADA 2015-2016 ELS PRIMERS CALÇOTS DE LA TEMPORADA 2015-2016

 

Els primers calçots tendres de la temporada són a restaurants de l’Àrea de Valls

 

 

 

 

 

Els primers calçots tendres de la temporada de calçotades 2015-2016, són ja, a alguns dels restaurants de l’Àrea de Valls. Amb ells s’obre la pretemporada de calçotades, que es perllongarà fins el mes d’abril del proper any.

 

 

 

Tot augura que serà una temporada amb calçots excel·lents, tant en quantitat, qualitat i sanitat.

 

 

 

Els camps de calçots ja presenten un aspecte molt atractiu, de  calçots que aniran venint en diverses remeses, segons les dates en que varen ésser plantats.

 

 

 

L’últim diumenge del mes de gener, dia 31, se celebrarà a Valls ciutat d’origen de la calçotada, la Gran Festa de la Calçotada 2016 i que representarà el pòrtic, de la plena temporada de calçotades.

 

 

 

Segons la Cambra de Comerç de Valls, la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls, que acull una cinquantena de productors de calçots (amb etiqueta) de quatre comarques: Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Baix Penedès, aquesta temporada, pensa collir entre 10 i 12 milions de calçots, i la resta de productors no inscrits a la IGP Calçot de Valls, poden recollir uns 60 milions més de calçots, encara que no estan enregistrats. En total més de 70 milions de calçots, una producció important per la temporada que comença.

 

 

 

A partir d’ara, tots els que vulguin degustar una autèntica calçotada, amb els primers calçots tendres de la temporada, es poden acostar a alguns dels restaurants típics de l’Àrea de Valls, que ja els tenen a la disposició.

 

 

 

Per a més informació, podeu contactar a:

 

valls@cambravalls.com

 

www.cambravalls.com

 

Tel. 977 60 09 09

 


GRAN FESTA DE LA CALÇOTADA A VALLS

18/06/18
LA CAMBRA DE COMERÇ I INDÚSTRIA DE VALLS PRESENT A LA FIRA IMEX 2018 AL PORT DE TARRAGONA
La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, ha estat present amb un estand propi a la Fira IMEX 2018 (Impuls Exterior), que es celebrà els dies 14 i 15 de juny al Tinglado 1, del Moll de Costa del Port de Tarragona.  IMEX és la fira...
Llegir més
28/05/18
Presentació de l'INFORME DE CONJUNTURA 1r. Trimestre 2018 a Valls
Avui dilluns dia 28 de maig, al matí, s'ha presentat a la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, "L'Informe de Conjuntura" - L'Economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, corresponent al primer trimestre de 2018, amb...
Llegir més