ofertes EMPRESES
 • TERRENY INDUSTRIAL

  POLIGON DE VALLS

  Veure més
 • LOCAL PER OFICINES

  PLAÇA EL PATI

  Veure més
 • LLOGUER NAU INDUSTRIAL 570€ mes

  POLIGON DE VALLS

  Veure més
 • Technical Consultants

  Partner con presencia mundial

  Veure més
 • ANUNCIA'T

  ESPAI PER A TU

  Veure més
 • LLOGUER LOCALS COMERCIALS

  PASSEIG DE L'ESTACIÓ

  Veure més
 • CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

  FES-TE MEMBRE ARA !!!!!

  Veure més
 • NAUS POLIGON LLOGUER

  VALLS

  Veure més
 • NAVES INDUSTRIALES

  POLIGONO PLA DE STA.MARIA

  Veure més
 • ilustrum.com

  T'hi apuntes?

  Veure més
Notícies > BASES CONCURS CARTELL FIRAGOST 2012...
BASES CONCURS CARTELL FIRAGOST 2012

BASES CONCURS CARTELL FIRAGOST 2012

1.      El concurs és obert a tothom.

 2.      Els participants podran presentar tantes obres inèdites com desitgin.

 3.      Queda prohibit el plagi parcial o total de qualsevol imatge i/o cartell ja existent.

 4.      El format del cartell a presentar ha de tenir unes mides mínimes de DIN A3, encara que preferentment, ha d’esser tamany real, de 65 cm. d’amplada x 95 cm. d’alçada. Hi haurà de figurar obligatòriament el nom de FIRAGOST 2012 “58ª Fira-Exposició del Camp Catalá”, amb les dades de celebració que seran; VALLS, 31 de juliol i 1 d’agost. El cartell podrà ésser a color (quatricomia). Interessa que les dates de la fira i les paraules “Firagost” i “Valls”, destaquin força, de tamany gran, i es puguin llegir de lluny a les cartelleres.

 5.      Els treballs es signaran amb un lema i s’acompayaran d’un sobre tancat (si disposeu de CD, agrairem el poseu dins del sobre, i haurà de tenir la resolució necessèria per a poder ésser reproduït en qualsevol suport publicitari). A l’exterior del sobre i al darrera del cartell hi constarà el lema i a l’interior del sobre; el nom, l’adreça, el correu electrònic, i el/s telèfon/s de l’autor.

 6.      El termini d’admissió dels originals finalitzarà el divendres 30 de març de 2012, a les 7 del vespre, i s’hauran de presentar a les oficines de la Cambra de Comerç, carrer Jacint Verdaguer, 1 de Valls, (de 9h. a 13 h. i de 16h. a 19 h.).

 7.      S’estableix un únic premi amb la dotació econòmica de 600 €. El  Jurat podrà declarar el premi desert.

 8.      L’obra guanyadora s’editarà com a cartell anunciador de la Firagost 2012 i quedarà en propietat de la fira, la qual tindrà tots els drets de publicació i reproducció.

 9.      Els cartells presentats al concurs no premiats podran recollir-se un cop finalitzada FIRAGOST, a les oficies de la Cambra de Comerç de Valls. Els cartells no retirats abans del  30 de setembre quedaran en propietat de la fira.

 10.  El premi es donarà a conèixer la primera quinzena de maig. El guardó serà entregat en el decurs de la XXIX Nit de Premis de Valls.

 11.  El fet de participar vol dir l’acceptació d’aquestes bases i de les decisions del Jurat, sense dret a cap reclamació.

 12.  El guanyador no es podrà presentar com a concursant el proper any, però si podrà ser membre del Jurat.

 No es premetrà fer referències a marques i empreses determinades.28/04/17
INSTITUCIONS I EMPRESES QUE HAN SIGNAT CONVENIS DE PRÀCTIQUES
La Cambra de Comerç i Indústria de Valls i l'Institut d'Educació Secundària Jaume Huguet de Valls, agraeixen a totes les institucions i empreses col.laboradores, l'ajut desinteressat per a la formació dels alumens en...
Llegir més
25/04/17
V FIRA MERCAT DEL VEHICLE USAT
Del divendres 5 al diumenge 7 de maig, a Valls se celebrarà la V  FIRA MERCAT DEL VEHICLE USAT "VALLS, OCASIÓ", que es realitzarà al Passeig de l'Estació.La Fira-Mercat oberta:  divendres 5 de les sis de la tarda a les nou del vespre, el dissabte dia 6...
Llegir més