ofertes EMPRESES
 • TERRENY INDUSTRIAL

  POLIGON DE VALLS

  Veure més
 • LOCAL PER OFICINES

  PLAÇA EL PATI

  Veure més
 • LLOGUER NAU INDUSTRIAL 570€ mes

  POLIGON DE VALLS

  Veure més
 • Technical Consultants

  Partner con presencia mundial

  Veure més
 • ANUNCIA'T

  ESPAI PER A TU

  Veure més
 • LLOGUER LOCALS COMERCIALS

  PASSEIG DE L'ESTACIÓ

  Veure més
 • CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

  FES-TE MEMBRE ARA !!!!!

  Veure més
 • NAUS POLIGON LLOGUER

  VALLS

  Veure més
 • NAVES INDUSTRIALES

  POLIGONO PLA DE STA.MARIA

  Veure més
 • ilustrum.com

  T'hi apuntes?

  Veure més
Notícies > SIGNATURA CONVENI COL.LABORACIÓ ENTRE L'AUTORITAT PORTUÀRIA DE TARRAGONA I ...
SIGNATURA CONVENI COL.LABORACIÓ ENTRE L'AUTORITAT PORTUÀRIA DE TARRAGONA I LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

SIGNATURA CONVENI COL.LABORACIÓ ENTRE L'AUTORITAT PORTUÀRIA DE TARRAGONA I LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS SIGNATURA CONVENI COL.LABORACIÓ ENTRE L'AUTORITAT PORTUÀRIA DE TARRAGONA I LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

El Port de Tarragona i la Cambra de Comerç de Valls signen un conveni de col·laboració

La finalitat de l’acord és promocionar la utilització del Port de Tarragona per a les importacions i exportacions a l’ampli teixit empresarial de l’àrea de Valls.

El Port de Tarragona va signar ahir un acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç i Indústria de Valls amb l’objectiu de que ambdues organitzacions col·laborin en la posada en marxa d’iniciatives per afavorir el coneixement de la realitat del Port de Tarragona al sector empresarial de l’Alt Camp. 

Després de la signatura del conveni, el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, es va reunir amb un grup d’unes quaranta empreses significatives de la comarca de l’Alt Camp i partit judicial de Valls, per tal de donar a conèixer la situació estratègica del Port de Tarragona, les seves infraestructures logístiques, el projecte del tercer fil, així com la nova estratègia comercial del Port. Josep Andreu va estar acompanyat pel director de gestió de clients i desenvolupament de negoci, Jordi Armengol, la directora de relacions corporatives, imatge i comunicació, Montse Adan i el president de l’Associació d’Empreses Estibadores del Port de Tarragona, Carles Severino.

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Marcel·lí Morera, també va assistir en aquesta reunió acompanyat pel president de l’Associació d’Empresaris del Polígon de Valls, Xavier Ulldemolins, el secretari general de la Cambra de Comerç, Rafael Castells, i el responsable del departament de comerç exterior, Sergi Mestres.

Josep Andreu ha valorat molt positivament la trobada amb representants de les empreses de la comarca de l’Alt Camp. Des de la seva vocació de internacionalització i de servei al territori, el Port de Tarragona està interessat en col·laborar amb els diferents sectors empresarials per assegurar un dels fins de la promoció econòmica, com és la innovació i la modernització dels sistema productiu, així com el foment de la transnacionalització de les empreses del territori.

 

 

Ambdues entitats, encapçalades pels respectius presidents, han fet palès l’interès comú per fomentar la promoció econòmica de les empreses del territori i la millora de les empreses associades en els diferents àmbits de la internacionalització i la informació per contribuir a l’enriquiment professional i al foment de l’activitat empresarial.

El Port de Tarragona, degut al seu particular model d’organització, disposa d’una àmplia xarxa territorial que projecta el fet empresarial de Tarragona al llarg de tot el món. Des d’aquesta presència territorial, el Port ha volgut i vol en tot moment participar i implicar-se en les organitzacions empresarials de cada lloc per tal d’omplir i contribuir en les dinàmiques de les diferents activitats que s’hi duen a terme.

 25/04/17
V FIRA MERCAT DEL VEHICLE USAT
Del divendres 5 al diumenge 7 de maig, a Valls se celebrarà la V  FIRA MERCAT DEL VEHICLE USAT "VALLS, OCASIÓ", que es realitzarà al Passeig de l'Estació.La Fira-Mercat oberta:  divendres 5 de les sis de la tarda a les nou del vespre, el dissabte dia 6...
Llegir més
19/04/17
PREMIS AL FOMENT DE L'EXPORTACIÓ, JOVE EMPRENEDOR I RECONEIXEMENTS, ATORGATS PER LA CAMBRA DE COMERÇ I INDÚSTRIA DE VALLS
La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, a fi d'avivar i incentivar a les empreses i institucions de la demarcació, concedeix anualment uns premis i reconeixements sobre: foment de l'exportació; jove emprenedor, a la implantació, ampliació i inversió...
Llegir més