ofertes EMPRESES
 • TERRENY INDUSTRIAL

  POLIGON DE VALLS

  Veure més
 • LOCAL PER OFICINES

  PLAÇA EL PATI

  Veure més
 • LLOGUER NAU INDUSTRIAL 570€ mes

  POLIGON DE VALLS

  Veure més
 • Technical Consultants

  Partner con presencia mundial

  Veure més
 • ANUNCIA'T

  ESPAI PER A TU

  Veure més
 • LLOGUER LOCALS COMERCIALS

  PASSEIG DE L'ESTACIÓ

  Veure més
 • CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

  FES-TE MEMBRE ARA !!!!!

  Veure més
 • NAUS POLIGON LLOGUER

  VALLS

  Veure més
 • NAVES INDUSTRIALES

  POLIGONO PLA DE STA.MARIA

  Veure més
 • ilustrum.com

  T'hi apuntes?

  Veure més
Serveis > Empresa familiar
PRESENTACIÓ
Majoritàriament les empreses de la demarcació de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls són pimes familiars, els seus empresaris, en diverses ocasions ens han manifestat la necessitat d'adquirir coneixements sobre com afrontar el repte que els suposarà la successió en la propietat, en el govern i en la direcció a les seves empreses, conservant la unitat de la família i garantint la continuïtat de l'empresa.

Així doncs, per donar resposta a aquestes Famílies Empresàries, des de la nostra Cambra hem impulsat la creació del programa d'ÀREA DE CONTINUÏTAT DE L'EMPRESA FAMILIAR amb els següents objectius:

 • INFORMAR i FORMAR sobre els reptes, les problemàtiques, els instruments i les oportunitats que la relació Família – Empresa, suposa per a les Pimes Familiars.
 • SENSIBILITZAR a les Pimes Familiars i als membres de les seves famílies empresàries sobre la importància d'aquesta relació de cara a la continuïtat dels seus negocis.
 • RECORDAR i INSISTIR sobre la necessitat de que la Família Empresària s'organitzi i estructuri, permetent així, crear una cultura que afavoreixi la relació Família – Empresa, d'una manera ordenada i constructiva.
 • FOMENTAR mitjançant les diferents actuacions que el programa té previst, la continuïtat de les empreses familiars electores, destacant la importància de la Planificació de la Successió.
Per aconseguir els objectius que es pretenen, en l'ÀREA DE CONTINUÏTAT DE L'EMPRESA FAMILIAR es programen tres tipus d'activitats:

 • Formació Presencial dirigida a tots els membres de la família empresària, encara que no treballin a l’empresa.
 • Tutories individualitzades com a complement a les sessions presencials.
 • Dedicar un apartat a la nostra pàgina web, on les empreses familiars pugueu trobar informació específica per ampliar els aspectes que es vagin treballant a les sessions formatives. Aquesta informació en forma d’escrits i articles, com també diversos tests objectius, s’anirà ampliant periòdicament.
Amb aquest nou servei la Cambra de Valls vol ser un referent a la nostra comarca per a les seves empreses familiars, vol donar-los el suport perquè continuïn en el temps, perquè realitzin amb èxit els seus relleus generacionals i perquè entre tots fem més fort el teixit empresarial de Catalunya.

Marcel·lí Morera Figuerola
President de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls

ACTIVITATS
Com a part del Programa de l’Àrea de Continuïtat de l’Empresa Familiar que la Cambra de Valls posa a disposició de tots els Empresaris Familiars, us presentem les diferents activitats presencials que periòdicament anem organitzant amb una clara voluntat formativa i informativa.

Diagnosi de continuïtat de la PIME familiar en l'actual crisi econòmica financera (maig 2009) Com millorar la gestió dels processos industrials a la PIME (febrer 2008) Gestió de la comunicació i resolució del conflicte a la família empresària (maig 2006) La Comunicació a la Família Empresària (juliol de 2005) Òrgans de Direcció i Govern a l'Empresa Familiar (maig de 2005) Aspectes Fiscals i Laborals lligats a la Successió (18 de novembre de 2004) La Planificació de la Successió a l'Empresa Familiar (juny de 2004) L'Empresa Familiar: Quan pares i fills treballen plegats (6 de maig de 2004) Sessió de Presentació (6 de maig de 2004)
21/02/17
Presentació de l'INFORME DE CONJUNTURA 4t Trimestre 2016
Avui al matí, a la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, s'ha presentat l'Informe de Conjuntura. L'Economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, corresponent al quart trimestre del 2016.   Aquest informe ha estat...
Llegir més
14/02/17
Presentació Curs SUPERIOR DE INTERNACIONALITZACIÓ
La Cambra de Comerç i Indústria de Valls va organitzar, el passat dilluns dia 13 de febrer a les 5 de la tarda, una jornada informativa sobre el curs Superior de Comerç Exterior, que la Cambra durà a terme a principis de...
Llegir més