Economia Circular: Residurecurs

Borsa de Subproductes i Matèries Primeres

La reducció de la generació de residus de l’activitat empresarial, apostant per l’aprofitament d’aquests a través de la reutilització, és un aspecte destacat de l’economia circular, que permet alhora reduir el consum de matèries primeres, estalviar costos de gestió de residus i impactes en el medi ambient. I es situa en el centre de la simbiosi industrial, apostant per una concepció del residu com a recurs, element clau per a la transformació cap a un model d’economia circular.

Per a facilitar aquest intercanvi de recursos i la cooperació entre les empreses del Polígon Industrial de Valls, la cambra de Comerç de Valls promou l’ús de l’eina “Porta a ResiduRecurs”, un accés personalitzat a la Borsa de subproductes i matèries primeres de Catalunya, que permet accedir a un mercat d’intercanvi donant prioritat a operacions amb empreses de proximitat gràcies al mecanisme de geolocalització.

Aquesta és una iniciativa en col·laboració amb el Consell General de Cambres de Catalunya, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya

 

COM FUNCIONA?

  1. Una empresa interessada en la compra venda de subproductes, residus i matèries primeres secundàries es registra com a usuari.
  2. Els usuaris poden publicar i consultar tants anuncis d’oferta i demanda com desitgin, establint la comunicació directa segons interessos. Per a publicar ofertes o contactar amb l’ofertant s’ha d’estar donat d’alta com a usuari.
  3. . Residurecurs proporciona un espai segur i eficaç per negociar amb altres usuaris i convertir els residus en recursos.

Accés al mercat d’intercanvi amb empreses de proximitat de la Cambra

Accés a la web residuorecurso.com

 

Per a més informació contacteu amb:

Eva Salvat Menchón

comunicacio@cambravalls.com

977 600 909

 

 

També et pot interessar