Firagost 2021 :: 66ª fira-exposició del camp català - SUSPESA
Firagost 2021 :: 66ª fira-exposició del camp català - SUSPESA
entra galeria firagost

Benvinguts a la Firagost, la Fira-Exposició del Camp Català

Foto Benvinguda
Inauguració Firagost 2019

LA FIRAGOST S’AJORNA FINS AL 2022

La Comissió Organitzadora de la Firagost ha decidit suspendre la 66a edició de la Fira-Exposició del Camp Català fins l’agost de l’any vinent. La decisió s’ha pres després de varies reunions de treball, amb representants i tècnics de salut i seguretat, que han estat analitzant les circumstàncies i les característiques de la fira en relació amb la situació d’excepcionalitat que ha generat la pandèmia provocada per la Covid-19.

Tot i que des de fa unes setmanes s’estava treballant intensament en l’organització de la Fira, d’acord amb la normativa sanitària del moment i limitant el certamen només a l’activitat d’exposicions i mercats, finalment l’evolució de la pandèmia ha obligat, per responsabilitat, a prendre la decisió de l’ajornament.

La Comissió Organitzadora vol expressar el seu agraïment als expositors, entitats i sectors que impulsen la Fira per la seva confiança amb Firagost com a gran aparador que és del camp català, el món agrícola i el conjunt de sectors que hi són representats.

La Comissió vol manifestar el seu ferm compromís en l’organització de la fira de cara a l’any 2022 per tal que continuï sent una de les fires agràries i multisectorials, a l’aire lliure, més importants del país. Desitgem el millor per a tots els sectors que promociona Firagost, junt amb els comerços, serveis i restauradors locals.

Firagost: l’aparador dels productes de l’agricultura, per al camp i els seus derivats i complements.

Cada any el primer dimecres d’agost i el dia anterior, la ciutat de Valls celebra la Fira del camp i per al camp més popular de Catalunya, amb més de 350 expositors de fruits del camp, productes envasats derivats de l’agricultura, vins i caves, maquinària agrícola, productes agroalimentaris de qualitat, artesania, vehicles… Amb actes complementaris.

Sobre la Firagost

Història

A Valls se li va concedir oficialment mercat setmanal del dimecres l’any 1210 pel rei Pere II d’Aragó, aquesta concessió fou en reconeixement de la tradició de mercats que ja es feien i de la importància de la ciutat, per tant, fa més de 800 anys, que Valls celebra mercats. Com a promoció extra dels mercats a Valls, fa unes dècades els primers dimecres de mes se celebrava mercat extraordinari, es…
Llegeix més...