ofertes EMPRESES
Notícies > CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS, CONCEDEIX ELS PREMIS AL FOMENT DE L'EXPORTACIÓ...
CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS, CONCEDEIX ELS PREMIS AL FOMENT DE L'EXPORTACIÓ

CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS, CONCEDEIX ELS PREMIS AL FOMENT DE L'EXPORTACIÓ

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, concedeix els premis al FOMENT DE L'EXPORTACIÓ, al JOVE EMPRENEDOR i RECONEIXEMENTS 50 anys POLÍGON INDUSTRIAL DE VALLS, a les següents empreses:

- Per la labor d'exportaió més antiga i duradora a l'empresa ESTAMPACIONES METALÚRGICAS SADMA, SL de Valls, dedicada a la fabricació i distribució de cargols de precisió per a l'automoció, fundada al 1995 i exportant des dels seus inicis.

- Per l'obertura de nous mercats d'exportació a l'empresa CERVESES LA GARDÈNIA, SL, situada a Alcover, és la fabricant de cervesa rosita des de l'any 2007. Des de llavors han fabricat cervesa artesana dirigida als millors restaurants i hotels del país i de l'estranger.  Actualment produeixen més de 500.000 botelles de cervesa, de les quals un 17% estan dirigides a l'exportació.

- Per l'increment de les exportacions a l'empresa LEAR CORPORATION, situada al Polígon de Valls, està especialitzada en el disseny i fabricació de sistemes de distribució elèctrics, productes electrònics i seients per l'automòbil.  LEAR és un dels proveïdors mundials líders en el seu sector.  La seu central es troba a Southield, Michigan EEUU.  Els seus productes son dissenyats i fabricats per més de 122.000 empleats, distribuïts en 221 plantes de producció en 36 països.

Els premis a l'exportació son patrocinats per BANC de SABADELL

Premi al Jove Emprenedor 2014 a JORDI ANDREU RIBAS, creador de l'empresa Andreu Manteniment Industrial, SL situada a Valls, creada ara fa 10 anys, i es dedica a instal.lacions de baixa tensió, projectes d'automatització, manteniment industrial i altres instal.lacions.  Des de la fundació ha experimentat un continu creixement basat en el compromís, la qualitat i la formació continua dels seus tècnics.  Actualment compta amb una plantilla superior als 30 col.laboradors.

El premi per al Jove Emprenendor és patrocinat per LA CAIXA

Reconeixement de la Cambra de Comerç de Valls amb motiu dels 50 anys del Polígon Industrial de Valls.  Aquest any es compleixen 50 anys de l'aprovació del Pla Parcial del GRAN POLÍGON INDUSTRIAL DE VALLS, amb ell s'iniciava l'actual Polígon Industrial.  La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, des del primer dia, ha estat al costat del Polígon, ajudant a la Junta de Compensació del Polígon Industrial.  La Cambra de Comerç de Valls, en la commemoració d'or, vol expressar el reconeixement a un petit grup d'empreses pioneres, existents en l'actualitat en representació de totes les empreses que han sigut i son al GRAN POLÍGON INDUSTRIAL DE VALLS, les empress són: Aleados del Cobre, SA "Alecosa; Cartonatges Trilla, SA; Estructuras Metálicas Sertec, SL; Fundición Artística Vilá, SA; Fundición Galera, SL; Giró Clofent, SL; Invapal, SA; Lear Corporation; Redor, SL "Manusa"; Vamogas, SA

Els reconeixements a les empreses dels 50 anys del Polígon Industrial de Valls són patrocinats per l'Excma. DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Els premis seran entregats durant la Nit de Premis de Valls, que se celebrarà el DISSABTE 31 DE MAIG, a partir de les 9 del vespre en el marc del Centre Cultural Municipal de Valls. 


PREMIS AL FOMENT DE L'EXPORTACIÓ

05/12/19
Presentació de l'INFORME DE CONJUNTURA 3r Trimestre 2019
  Aquest dijous dia 5 de desembre a les 12 del matí, a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Valls, s’ha presentat  l’INFORME DE CONJUNTURA ECONÒMICA del 3r Trimestre de...
Llegir més
19/11/19
Els primers calçots tendres de la temporada són a restaurants de l’Àrea de Valls
Els primers calçots tendres de la temporada de calçotades 2019-2020, són ja, a alguns dels restaurants de l’Àrea de Valls. Amb ells s’obre la pretemporada de calçotades, que es perllongarà fins el mes...
Llegir més