ofertes EMPRESES
Notícies > Presentació nou Sistema Virtual d'Extinció d'Incendis...
Presentació nou Sistema Virtual d'Extinció d'Incendis

Presentació nou Sistema Virtual d'Extinció d'Incendis Presentació nou Sistema Virtual d'Extinció d'Incendis

Ahir dimarts 19 de febrer, a la Sala d'Actes de la Cambra de Comerç de Valls, amb la participació d'unes quinze empreses, s'ha donat a conèixer l'oferta de formació en PRL programada pel 2019 i la presentació d'un nou sistema de pràctiques d'extinció de foc, on s'ha mostrat un sistema de formació que s'anomena SISTEMA VIRTUAL D'EXTINCIÓ D'INCENDIS (SVEI), i permet a les empreses, que no tenen instal.lacions exteriors, fer pràctiques amb extintors reals però sense consumir ni CO2  ni pols.

 

L'SVEI és un sistema innovador amb patent única en el mercat, els extintors estan dotats d'un làser amb pressió i duració real.  La pantalla i el software ens permeten interactuar d'una manera molt realitsta per aconseguir una efectiva formació i amb molta participació dels alumnes.

 

El sistema virtual d'extinció d'incendis ofereix com avantatges que és pràctic i complementa la teoria, és més econòmic que la formació tradicional, redueix costos a l'empresa, és respecutós amb el medi ambient d'acord a la ISO 14001 i, a més a més, es pot personalitzar amb la reproducció en pantalla d'escenaris propis de la mateixa empresa.

 

La xerrada ha anat a càrrec dels ponents: Sr. Joan Pàmies, director de la delegació del grup Cief a Reus i Sr. Antonio Álvarez, coordinaodr de la formació tècnica del grup Cief a Reus.

 

 04/07/19
ACTE DE PRESA DE POSSESSIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
El passat dia 2 de juliol, el president de la Cambra de Valls, Josep M. Rovira, va assistir en representació de l'entitat a la presa de possessió de la nova corporació de la Diputació de Tarragona, acte en el qual va ser nomenada...
Llegir més
02/07/19
Recepció del President de la Generalitat de Catalunya a una representació dels Plens de les Cambres Catalanes
Dilluns dia 1 de juliol a la tarda, al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, el President de la Generalitat de Catalunya, va realitzar una recepció als Presidents i una representació dels Plens de les Cambres Catalanes.  En...
Llegir més