ofertes EMPRESES
Notícies > Presentació de la Missió Comercial Inversa a Valls...
Presentació de la Missió Comercial Inversa a Valls

Presentació de la Missió Comercial Inversa a Valls

Avui, al matí, la Cambra de Comerç de Valls, ha presentat davant dels Mitjans de Comunicació, la Missió Comercial Inversa, que es durà a terme els dies 25 i 26 de setembre a Valls, una missió de vi i cava, amb la presencia d'empreses importadores d'Alemanya i Països Baixos, que es reuniran amb cellers  catalans amb l'objectiu de poder tancar acords de compravenda.

 

Unes dotze empreses provinents de tots els indrets de Catalunya vindran a Valls per a participar en aquesta acció comercial, que tindrà lloc al restaurant Casa Fèlix de Valls.

 

Aquesta acció comercial suposa una gran oportunitat per a les empreses del sector, ja que la Cambra de Valls els brinda l'ocasió d'obrir mercat a l'exterior sense costos de desplaçament.


Missió Comercial Inversa a Valls - 25 i 26 de setembre

05/12/19
Presentació de l'INFORME DE CONJUNTURA 3r Trimestre 2019
  Aquest dijous dia 5 de desembre a les 12 del matí, a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Valls, s’ha presentat  l’INFORME DE CONJUNTURA ECONÒMICA del 3r Trimestre de...
Llegir més
19/11/19
Els primers calçots tendres de la temporada són a restaurants de l’Àrea de Valls
Els primers calçots tendres de la temporada de calçotades 2019-2020, són ja, a alguns dels restaurants de l’Àrea de Valls. Amb ells s’obre la pretemporada de calçotades, que es perllongarà fins el mes...
Llegir més