ofertes EMPRESES
Notícies > Presentació de la Missió Comercial Inversa a Valls...
Presentació de la Missió Comercial Inversa a Valls

Presentació de la Missió Comercial Inversa a Valls

Avui, al matí, la Cambra de Comerç de Valls, ha presentat davant dels Mitjans de Comunicació, la Missió Comercial Inversa, que es durà a terme els dies 25 i 26 de setembre a Valls, una missió de vi i cava, amb la presencia d'empreses importadores d'Alemanya i Països Baixos, que es reuniran amb cellers  catalans amb l'objectiu de poder tancar acords de compravenda.

 

Unes dotze empreses provinents de tots els indrets de Catalunya vindran a Valls per a participar en aquesta acció comercial, que tindrà lloc al restaurant Casa Fèlix de Valls.

 

Aquesta acció comercial suposa una gran oportunitat per a les empreses del sector, ja que la Cambra de Valls els brinda l'ocasió d'obrir mercat a l'exterior sense costos de desplaçament.


Missió Comercial Inversa a Valls - 25 i 26 de setembre

30/10/19
LA
La Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les comarques Tarragonines CECOSECT, el passat dissabte a la nit a Cambrils, en la 5ena. Nit del Comerç del Camp de Tarragona, va fer entrega a Rafael Castells París, Secretari...
Llegir més
29/10/19
LA CMABRA DE COMERÇ I INDÚSTRIA DE VALLS, ha participat amb 30 empreses a la 41a FIRA D'ANDORRA LA VELLA
La Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha participat amb un estand del 25 al 27 d’octubre a la 41a Fira d’Andorra la Vella amb mostres i fulletons de 30 empreses de la demarcació de la Cambra.   La Fira fou...
Llegir més