ofertes EMPRESES
Notícies > Presentació de la Missió Comercial Inversa a Valls...
Presentació de la Missió Comercial Inversa a Valls

Presentació de la Missió Comercial Inversa a Valls

Avui, al matí, la Cambra de Comerç de Valls, ha presentat davant dels Mitjans de Comunicació, la Missió Comercial Inversa, que es durà a terme els dies 25 i 26 de setembre a Valls, una missió de vi i cava, amb la presencia d'empreses importadores d'Alemanya i Països Baixos, que es reuniran amb cellers  catalans amb l'objectiu de poder tancar acords de compravenda.

 

Unes dotze empreses provinents de tots els indrets de Catalunya vindran a Valls per a participar en aquesta acció comercial, que tindrà lloc al restaurant Casa Fèlix de Valls.

 

Aquesta acció comercial suposa una gran oportunitat per a les empreses del sector, ja que la Cambra de Valls els brinda l'ocasió d'obrir mercat a l'exterior sense costos de desplaçament.


Missió Comercial Inversa a Valls - 25 i 26 de setembre

17/10/19
Jornada-Presentació Curs Superior LEAN MANAGEMENT - Màster Class
Ahir dimecres 16 d’octubre, a la tarda, a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Valls, es va presentar el curs superior de LEAN MANAGEMENT,  que és un dels mètodes empresarials de gestió àgil que busca millorar...
Llegir més
15/10/19
Jornada sobre L'EMPRESA DAVANT EL BRÈXIT
Avui dimarts 15 d'octubre, al matí, a la Sala d'Actes de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, s'ha celebrat la jornada sobre L'EMPRESA DAVANT EL BRÈXIT, la presentació ha anat a càrrec del Sr. Josep M. Rovira, President...
Llegir més