My tissue ecologic+ de Gomà-Camps escollit producte de l’any 2021 en la categoria de paper higiènic

L’empresa líder en la fabricació de paper reciclat aposta per la innovació, l’optimització dels recursos, la sostenibilitat i l’economia circular. Estan compromesos ambientalment en la fabricació i transformació de paper tissú.

Grup Gomà-Camps va llençar al mercat, el passat 2020, un paper higiènic 100% reciclat amb envàs compostable i 0% de plàstic La gamma de paper my tissue ecològic+ ha estat guardonat amb el Gran Premi a la innovació 2021. Segons Laia Gomà-Camps, adjunta de direcció general, aquest premi “ens suposa un gran aparador per donar a conèixer durant aquest 2021, encara més, la nostra marca”. El nou concepte my tissue ecològic+ consolida així  l’aposta estratègica de la companyia per l’economia circular. La companyia es preocupa pel medi ambient, apostant pels materials 100% sostenibles, per la optimització dels recursos com l’energia i l’aigua, i té cura per les persones, pilars bàsics del Grup.

Gomà-Camps és un grup empresarial familiar dedicat a la fabricació, transformació i venta de paper tissú i altres solucions afines. Des de fa més de 260 anys, aposten per la qualitat i diversitat dels seus productes, seguint un compromís per la innovació constant, el respecte pel medi ambient, el servei als clients i el desenvolupament de l’equip humà de l’empresa.

L’empresa líder en la fabricació de paper reciclat compta amb una plantilla de 450 treballadors i té tres grans naus, situades a l’Alt Camp, concretament a la Riba, Vilaverd i un magatzem al Polígon Industrial de Valls, des d’on distribueixen els seus productes arreu del món. Les seves seus internacionals es troben al Marroc i a França.

Una de les prioritats de Gomà-Camps és el desenvolupament de nous mercats per ampliar el seu radi d’acció cap a territoris amb potencial de creixement. Actualment busquen acords comercials al mercat africà i han participat en missions comercials a Benín, Togo, Ghana i Costa de Marfil.

El paper higiènic de la marca per gran consum my tissue ecologic+ està fabricat íntegrament amb fibres reciclades i el seu envoltori està fet amb un material 100% compostable i amb 0% de plàstics, produïts a partir de cel·lulosa i aigua.

 

També et pot interessar