Higitech, nova empresa de la Cambra de Comerç de Valls

L'empresa vallenca està especialitzada en bioseguretat i en les últimes tecnologies en higienització.

HIGITECH entra a formar part de les Empreses Cambra. La Cambra de Comerç de Valls segueix així sumant sinèrgies amb les empreses de la demarcació per tal de potenciar el desenvolupament econòmic de l’Alt Camp i voltants.

L’empresa catalana, situada a l’edifici del Banc de Valls de la Font de la Manxa, aporta serveis innovadors i la última tecnologia en diferents camps tals com la bioseguretat, l’autodesinfecció, la descontaminació, l’autoneteja o l’eficiència energètica. La seva finalitat és aportar millores mediambientals, apostant sempre per un model sostenible i respectuós amb el medi ambient. Són presents als Emirats Àrabs i Dubai.

Els seus serveis es classifiquen en 3 grans famílies d’aplicacions especialitzades:

Bioseguretat

Solucions integrals per a la bioseguretat (desinfeccions, eliminació de patògens, fongs, floridures, bacteris, etc.) i higiene (neteja de conductes d’aire, criogenitzacions i altres tractaments especials).

Ecosostenibilitat:

Amb la gamma ECO creen alternatives per millorar el futur de tots, incrementant el coneixement sobre la tecnologia fotocatalítica com a instrument per millorar la qualitat de vida de les persones i una societat compromesa amb la sostenibilitat i el desenvolupament responsable.

Eficiència Energètica:

Aquesta família de serveis està pensada per aconseguir espais amb una temperatura més estable i agradable, atenuant la diferència de temperatura dia/nit i estiu/hivern. Gràcies a l’aïllament tèrmic i a bloquejadors de la radiació solar, aconsegueixen temperatures més estables i un estalvi energètic en la regulació de la temperatura a l’interior.

Són especialistes en fotocatàlisi i conscients dels poderosos beneficis que aporta a la transició verda. les seves aplicacions es realitzen sobre superfícies horitzontals, façanes o superfícies envidriades.

Més informació d’Higitech a la seva pàgina web

 

Informació d’interès: DOSSIER DE L’EMPRESA

També et pot interessar