Workshop a la Cambra de Valls sobre màrqueting digital

En el marc de les jornades Acelera pime que organitza la Cambra de Comerç de Valls, en col·laboració amb red.es, la Cámara de Comercio de España i la Unió Europea, dimarts passat va tenir lloc a la Cambra una jornada sobre màrqueting digital amb Núria Rios, consultora de màrqueting creatiu i dinamitzadora de comunitats. Ríos va oferir als assistents unes pinzellades de màrqueting digital per arribar al client ideal i augmentar les vendes. Ríos va parlar de conceptes bàsics com copywriting, email màrqueting, Social Media Màrqueting, SEO, SEM, landing page o lead magnet.

La propera sessió del cicle de jornades Acelera pime de la Cambra serà dimarts 8 de novembre i parlarem de com vendre més a través de les xarxes socials, amb Xavier Tomàs, especialista en gestió de xarxes socials. Serà a les 9:30 en format virtual. Les inscripcions poden fer-se a www.cambravalls.com.

Oficina Acelera pime

L’Oficina Acelera Pime de la Cambra de Valls és el resultat de la col·laboració entre Red.es, la Cámara de Comercio de España i la Unió Europea per a la implementació de plans per a la digitalització amb l’objectiu de treballar per la convergència digital amb Europa i millorar els serv eis vinculats a economia digital.

Sobre Núria Ríos

Consultora de màrqueting creatiu i dinamitzadora de comunitats, fundadora i dinamitzadora de Masterheart, i co-fundadora de dos espais de coworking al centre de Reus, Espai Factoria

es defineix com una persona. Ríos és també responsable de màrqueting de Trekandteam, empresa de teambuilding a la natura i formadora d’empreses en l’àmbit del màrqueting. Actualment forma part de la taula d’emprenedoria del projecte participatiu Reus Horitzó 32.

Documents adjunts:

Continguts treballats durant el workshop

També et pot interessar