Serveis de l’Escola de Logística

Consulta els serveis de l’Escola de Logística de la Cambra de Valls

EINES I RECURSOS DISPONIBLES DE FORMACIÓ:

  • Formacions especialitzades amb ICIL i Grup CIEF: Accions formatives ocupacional, intersectorial i/0 bonificada, amb docents de referència.
  • LOGISTIC PILLS,  Càpsules formatives, patrocinades per GrupMicros: presentació de novetats, noves tecnologies, eines de millora en la gestió de magatzems i cademna de subministrament.
  • LOGICTIC WORKSHOPS, sessions formatives d’actualitat logística, patrocinades per CIMALSA.
  • Cicle Formatiu de Grau Superior en Transport i logística , Grau Superior en FP que s’imparteix a l’IES Jaume Huguet de Valls.
  • Formació DUAL a través de la Fundació ANESPRO i l’IES Jaume Huguet de Valls.
  • Plataforma de logística: Supply Chain Talent Network.
  • Accés a les sessions formatives ICIL at home
  • Descomptes en els màsters de la fundació ICIL.– Els màsters en logística de la Fundació ICIL han esdevingut la referència i el lideratge en la formació en logística dels alts executius i empresaris del sector. Des de l’Escola de Logística i la Cambra Valls s’ha arribat a un acord amb la fundació ICIL pel que, les persones interessades a cursar algun dels seus màsters puguin aconseguir un descompte sobre el preu de matrícula. Demaneu més informació.
  • Logistic ICIL-LAB Valls: És un laboratori d’assajos i recrca en logística ubicat a la Cambra de Valls. Es tracta d’un espai innovador on es pot entendre la cadena de subministrament mitjançant la sumulació i la gammificació. L’objectiu principal és oferir una visió transversal de la supply chain a partir de la metodologia learning by doing.
  • Programes de formació a mida: Desenvolupem programes de formació a mida adaptats a les necessitats de cada client i de cada empresa.

CONSULTORIA: Tiquets de consultoria

Tens dubtes sobre qualsevol àmbit de la cadena de subministrament que no requereixi una consultoria ni una formació específica? Gestiona-ho, aquí, fent click a l’aplicació MIS TICKETS[/vc_column_text]

Tarifes dels tiquets:

Socis Cambra: 62 euros mitja hora / 124 euros una hora
No socis: 80 euros mitja hora /160 euros una hora

NOU SERVEI: Diagnòstics de la cadena de subministrament

El diagnòstic té per objectiu proporcionar a la direcció de l’empresa una fotografia de la situació actual de la seva logística, així com la identificació de projectes de millora i necessitats formatives de l’equip per a poder desenvolupar millor les seves tasques de manera més eficient. Aquest és un servei subjecte a les tarifes del servei de diagnòstic. Per a més informació, contacteu amb nosaltres. Adjuntem dossier informatiu del nou servei:

Dossier informatiu

EQUIP TÈCNIC MULTIDISCIPLINARI

L’Escola de Logística Cambra Valls compta amb un grup de persones tècniques, especialitzades en diferents temàtiques relacionades amb el sector logístic. Aquestes persones són les encarregades de gestionar les activitats de l’Escola de Logística i les demandes que arribin per part de les empreses, persones o entitats.

Aquest equip també és l’encarregat de liderar els diferents projectes o accions que es vulguin desenvolupar des de l’Escola. Està format per especialistes de l?ICIL, de la URV, del món de l’empresa, la gestió, la comunicació, la formació, la internacionalització entre d’altres.

OFICINA DE PROJECTES LOGÍSTICS

Posem a disposició de les empreses personal tècnic especialitzat en logística per tal d’oferir una atenció personalitzada a totes aquelles peticions que se’ns facin arribar. ACCIÓ-REACCIÓ: El personal de la Cambra de Valls canalitza les peticions i consultes que es deriven en l’àmbit de la logística i  gestiona les respostes per fer-les arribar als interessats de la forma més ràpida possible.

PARTICIPACIÓI EN PROJECTES INTERNACIONALS

Des de l’Escola de Logística us podem posar en contacte amb partners internacionals per participar en projectes o establir sinergies. Assessorem en la participació en projectes europeus i la cerca de recursos. Amb el suport de l’àrea d’internacionalització de la Cambra Valls, es disposa de tot el suport, coneixement, recursos i tràmits per endegar projectes internacionals.

[/vc_column][/vc_row]

Per a més informació:

Carles Solé Mateu
Gerent de l’Escola de Logística
  gerencia@cambravalls.com
 Tel. +34 977 60 09 09 Mbl. +34 601 907 744

.

Yuuki Sato
Departament d’Assessorament d’empreses
  yuuki.sato@cambravalls.com
 Tel. +34 977 60 09 09 Mbl. +34 601 907 275

També et pot interessar