33a Nit de Premis

Premis al foment de l'exportació i jove emprenedor, atorgats per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls

Premis AL FOMENT DE L'EXPORTACIÓ I JOVE EMPRENEDOR, atorgats per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls

El Ple de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, desprès de valorar els mèrits de les empreses exportadores de la demarcació de la Cambra, acordà per unanimitat, concedir els  premis al Foment de l’Exportació 2015, el Premi Jove Emprenedor 2016 i reconeixement a les següents empreses:

PREMIS AL FOMENT DE L’EXPORTACIÓ

Per l’obertura de nous mercats d’exportació a l’empresa LUGOTEX, SL empresa amb més de 35 anys d’experiència i dues generacions, actualment situada al Polígon Industrial Roques Roges d’Alcover, dedicada a la fabricació tèxtil.  LUGOTEX, SL, amb la marca Goflor® , desenvolupa quatre línies de fabricació:

1   Línia Medical, destinada a: Ortopèdies, Hospitals, Geriàtrics, Farmàcies i Llars d’Avis.
2   Hosteleria, destinada a: Hotels i col·lectivitats.
3   Llar i Descans, destinada a: Llar.
4   Bebè i Puericultura, destinada a: Bebè.

L’empresa fabrica productes tèxtils com matalassos, fundes de matalassos, coixins, fundes de coixins, llençols, mantes, pitets per a adults, absorbidors de llit, tovalloles…

Actualment són un equip d’experts a l’empresa, que té com a tasca diària la de cercar la perfecció motivada amb el servei als clients.

L’estructura logística més recent i les noves instal·lacions de 1.500m2 a Alcover equipats de maquinària actual, permet atendre als clients nacionals i internacionals amb alta eficiència.

Avui dia exporten a França, Alemanya, Bèlgica, Dubai, Grècia, Itàlia, Suïssa, Noruega, Finlàndia… Participa a diverses fires internacionals: Frankfurt,  Dubai, Düsseldorf…

Els clients són els distribuïdors d’hospitals, geriatria, ortopèdia, farmàcies i llars d’avis.

Pàgina web: www.lugotexsl.com 

 

Per l’increment de les exportacions, a l’empresa TARRACO IMPORT EXPORT, SL  situada al Polígon Industrial de Valls, carrer Artesans, 47.  Constituïda per David Salas Dalmau, és una empresa dedicada a la compravenda i distribució d’estocs de productes d’higiene personal, drogueria, alimentació i neteja de primeres marques com Henkel, P&G, Colgate-Palmolive, Unilever, etc.

La seva seu és a Valls on disposen d’unes instal.lacions de 6.000m2 totalment equipades per la preparació i distribució de mercaderies.

Tenen una xarxa de distribució per a productes d’importació amb més de 1.200 clients repartits per tot el territori espanyol i nord d’Àfrica.

D’altra banda, tenen un àmplia experiència en l’exportació d’aquests productes a diversos països de la Unió Europea com Holanda, Portugal, Itàlia, França, Lituània, Xipre, Grècia, Anglaterra, Malta, Romania, Polònia, Hongria, Suècia, Bulgària, i a la resta del món com Algèria, Dubai, Nigèria, entre d’altres.

L’empresa té un destacat programa d’increment d’exportacions a nous països, i compta amb personal amb molts anys d’experiència en comerç exterior.

Pàgina web: www.tarracoimportexport.com

 

Per la labor d’exportació més antiga i  duradora a l’empresa CASSEL ALIMENTACIÓ, SL,  situada a la carrer Licoristes núm. 22, al Polígon Industrial de Valls.

CASSEL ALIMENTACIÓ, SL, el director gerent de la qual és Francesc-Xavier Ulldemolins Ballespí, és una empresa dedicada a la investigació alimentària que fabrica additius alimentaris i bases naturals per a la indústria alimentària, plats preparats, embotits i saboritzants alimentaris i hostaleria.

L’empresa fa més de 25 anys que existeix i exporten a Uruguai, França, Andorra, entre altres i fa més de 15 anys que exporta i també treballa amb la marca de Productes Texali.

Es tracta d’una empresa cent per cent vallenca i amb un remarcable prestigi i solera en els sector d’alimentació humana.

 

Els premis a l’exportació son patrocinats per BANC de SABADELL

 

PREMI JOVE EMPRENEDOR 2016

El guardó d’aquesta edició s’ha atorgat a JAUME GOMÀ LLAIRÓ, després de valorar el seu ampli historial d’iniciatives empresarials.

Nascut l’any 1974 en el si d’una família d’empresaris de l’industria paperera de La Riba, va fundar Ulabox juntament amb els socis David Baratech i Sergi de Pablos, el 2011.  Ulabox és avui el supermercat on-line líder a Catalunya i a l’Estat Espanyol, disposa de més de 13.000 productes, compta amb un equip de més de 50 persones a la seva seu de Barcelona i preveu superar els 12 milions d’euros de facturació a finals del 2016.

Gomà ha estat vinculat al món digital des de l’inici de la seva carrera professional.  Va ser director de desenvolupament de negoci de Barcelona On-line i va ocupar diferents càrrec de responsabilitat a France Telecom i Orange Spain.

El 2008 va assumir el càrrec de director general de Segundamano.es, portal del grup Anuntis.  Posteriorment, es va llançar a crear Ulabox, on avui ocupa el càrrec de conseller delegat.

Format a ESADE, Gomà també és cofundador de macníficos.com i business angel de diverses empreses tecnològiques emergents d’entre les quals destaquen Offerum, Wuaki.tv i Uvinum.  És mentor a l’acceleradora d’startpus Seedrocket i membre de la junta directiva de l’associació Ecommerce & Tech Clúster de Barcelona.

Pàgina web: www.ulabox.com

El premi Jove Emprenedor 2016 es patrocinat per  LA CAIXA

 

Reconeixement de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls a l’Associació Egueiro,  per la tasca Social, Econòmica i de Servei

EGUEIRO és una entitat sense ànim de lucre, integrada a la Xarxa d’Atenció a les Drogodependències de la Generalitat de Catalunya, que fa més de 31 anys que treballa per a la rehabilitació, formació i reinserció de problemes de drogodependències, a fi de reintegrar-los a la vida social i laboral.

La seu central d’Egueiro resideix a Valls, a una masia de la carretera de Montblanc. En aquest edifici es troba la Direcció General que aglutina i coordina les diferents direccions dels centres, així com la direcció administrativa i social.  En l’àmbit de recursos, a Valls és on disposen dels més importants.

D’una banda, la Masia Voltes, a la carretera de Picamoixons, centre de primera fase i el més important, on habituar-se a uns hàbits nous.  Aquest centre té una mitjana d’ocupació d’unes 25 persones, la tercera i última fase del tractament també es realitza a Valls.

Egueiro disposa d’un total de tres pisos: Valls, Castells i Layret, amb capacitat total de 24 usuaris.  El pis Valls es troba ubicat a la mateixa finca on es troben les oficines centrals, i disposa de diferents tallers d’activitats d’ocupació prelaboral, un hort que serveix per abastir-se de productes per a tota l’entitat i tallers de restauració de vehicles clàssics, de forja, d’obres i una aula de formació de cultura general i música.  Des d’aquests recursos, els usuaris inicien la recerca activa d’una feina que els permeti tornar a sentir-se útils i integrats a la societat.  Egueiro ofereix feina a 42 persones: educadors, monitors, metges , psicòlegs, professors de taller…   La Cambra de Comerç i Indústria de Valls reconeix la important tasca i esforç que realitza.

Pàgina web: www.egueiro.org

El reconeixementa l’Associació Egueiro és patrocinat per  LA CAIXA

  

Els premis, seran entregats en el decurs de la Nit de Premis de Valls que se celebrarà dissabte 18 de juny, a partir de 2/4 de 9 del vespre, en el marc del Centre Cultural Municipal de Valls. Els tiquets per al sopar poden adquirir-se a la Cambra de Comerç de Valls fins el dimecres 15 de juny.

PREMIS AL FOMENT DE L’EXPORTACIÓ I JOVE EMPRENEDOR

També et pot interessar