37a Nit de Premis

Premis i reconeixements de la Cambra de Comerç de Valls a empreses i institucions

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la finalitat de motivar i incentivar les empreses i institucions de la demarcació, concedeix anualment els següents premis i reconeixements: Premis al Foment de l’ExportacióPremi Jove Emprenedor, Premis a la Implantació, Ampliació i Inversió Industrial; i Premis a la Tasca Social, Econòmica i de Servei.

Així mateix, com a membre de la Fundació ANESPRO, Antiga Escola Professional de Valls, entitat que presideix el president de la Cambra Cambra de Comerç de Valls, s’atorga el Premi Escola-Empresa que reconeix el compromís i la implicació de les diferents empreses i institucions de la demarcació amb la formació professional,

Aquest any 2020, el Ple de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha acordat distingir a les següents empreses:

 

 

– PREMIS AL FOMENT DE L’EXPORTACIÓ 2019

Per l’increment de les exportacions, s’atorga el premi a l’empresa GREENCUIR, SL de Valls; per la labor d’exportació més antiga i duradora, s’atorga el premi al PORT DE TARRAGONA, que aquest any celebra els 150 anys d’activitat, de servei i de vinculació amb les empreses exportadores de l’àrea de la Cambra de Comerç de Valls; per l’obertura de nous mercats d’exportació, s’atorga el premi a l’empresa SISTEMAS INTEGRADOS ELECTRONEUMÁTICOS, SL – GRUPO SIE , de Valls.

Els premis al Foment de l’Exportació 2019 estan patrocinats pel BANC DE SABADELL

 

– RECONEIXEMENTS A LA IMPLANTACIÓ, AMPLIACIÓ I INVERSIÓ INDUSTRIAL 2020

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls atorga els reconeixements a les empreses: PHARMALINK, SL situada a Vilabella; i a l’empresa IKEA DISTRIBUTION SEVICES SPAIN, SA, instal.lada a Valls.

Els reconeixements a la implantació, ampliació i inversió industrial 2020 amb la conseqüent creació de riquesa i llocs de treball, estan patrocinats pel BANC DE SANTANDER

 

– RECONEIXEMENT PER LA TASCA SOCIAL, ECONÒMICA I DE SERVEI

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls atorga aquest reconeixement a AMALGAMA7Escola Terapèutica i educativa situada a Can Ros al terme d’Aiguamúrcia.

El reconeixement ha estat patrocinat per l’Obra Social LA CAIXA

 

– PREMI JOVE EMPRENEDOR 2020

El guardó d’aquesta edició s’ha atorgat a LISARD BELLOD ROCH, que va crear el 2015 l’empresa “MONTSETA GROUP, SL – EL MAGATZEM DEL VERMUT” a Valls.

El Premi al Jove Emprenedor 2019 ha estat patrocinat per CAIXABANK

– PREMI ESCOLA-EMPRESA 2019 de la Fundació ANESPRO

El Patronat de la Fundació Anespro, reunit el dia 15 de juny de 2020, ha decidit per unanimitat lliurar el 26è Premi Escola Empresa a l’empresa BonÀreaValls de la Corporació Alimentària Guissona.

ACTE EXCEPCIONAL:

L’acte de l’entrega dels premis i reconeixements de la Cambra de Comerç, es realitzarà a la Nit de Premis de Valls, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls i la Fundació Ciutat de Valls, excepcionalment el dissabte 18 setembre a partir de les 7 de la tarda al Claustre de l’antic Convent del Carme.

PREMIS I RECONEIXEMENTS DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS A EMPRESES I INSTITUCIONS (enllaç)

PREMI ESCOLA-EMPRESA 2019 de la Fundació ANESPRO (enllaç)

 

També et pot interessar