Servei de validació i certificació oficial en anglès

QUÈ OFERIM?

La Cambra de Comerç de Valls ofereix un servei per validar i certificar el nivell d’anglès de les persones que conformen l’empresa en base als criteris de Cambridge.

A través de CAMBRIDGE en col·laboració amb el Centre Examinador Oficial European CollegeRamon Solé:

 • A L’EMPRESA: Verificació i certificació dels coneixements d’anglès de la seva plantilla en base als criteris de Cambridge, reconeguts mundialment i seguint el sistema oficial de certificació de Cambridge:
  • En el moment de la selecció de la persona per accedir a l’empresa, validar quin és el seu nivell real d’anglès.
  • Avaluació interna del nivell d’anglès de les persones que estan contractades per l’empresa
  • Després de que les persones de l’empresa hagin participat en accions formatives d’anglès. Auditoria de la formació realitzada.
  • Auditar el procés d’aprenentatge de les persones treballadores i certificar el progrés real de la persona.
 • A LA PERSONA: Certificació oficial del nivell Cambridge que hagi assolit en base a la superació de les proves oficials que es desenvolupen al llarg de l’any. Titulació oficial.

Autoavaluació del progrés d’aprenentatge i auditoria de la inversió realitzada en formació.

COM?

 • ONLINE: És sinònim d’immediatesa i és realitza a través de la PLATAFORMA LINGUASKILL. Aquesta plataforma és innovadora i està equipada amb intel·ligència artificial fet que dona màximes garanties. Es pot practicar prèviament la realització de l’examen. L’examen es realitza a les aules de la Cambra de Comerç o a la pròpia empresa i s’ha d’inscriure amb una antelació de 7 dies.

En aquesta verificació s’avaluen:

 • Comprensió lectora
 • Comprensió auditiva
 • Expressió oral
 • Expressió escrita

Consulta el document linguaskill per a treballadors

 • PRESENCIAL: Aquest consisteix en un examen presencial oficial expedit per Cambridge i que es realitza en diferents convocatòries simultànies a arreu del món. Els exàmens estan realitzats per personal autoritzat per Cambridge, seguint el procediment establert. Les dates de l’examen estan prefixades i per realitzar-les s’ha d’avisar amb una antelació de 6 setmanes.

Aquest tipus de modalitat comporta que l’examen està corregit per un panel d’examinadors.

Un cop s’ha realitzat l’examen de verificació, s’emet la certificació oficial de Cambridge amb el nivell corresponent. Aquesta certificació és vàlida i reconeguda mundialment.

QUINS NIVELLS PODEM ACREDITAR?

LINGUASKILL: La pròpia plataforma, gràcies a la intel·ligència artificial, adapta l’examen al nivell de cada persona. Un cop finalitzat el temps de l’examen, et dona el resultat del nivell acreditat. S’acrediten els nivells A2,B1,B2 i C1. Es pot fer l’avaluació total o per cadascuna de les 4 competències de forma individual.

PRESENCIAL: Es poden acreditar els nivells de CAMBRIDGE:

INVERSIÓ

Consulteu les tarifes d’aquest servei a la Cambra de Comerç.
Les empreses associades a la Cambra obtindran un descompte del 2%

Per a més informació:

Carles Solé
Secretari General de la Cambra de Valls
gerencia@cambravalls.com
Telèfon: 977 600 909

Avalua el nivell d'anglès de la teva empresa

Si necessites més informació, envia’ns aquest formulari amb les teves dades

  Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

  En compliment de la llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI CE), Vd. Ens autoritza a remetre’l-hi per mitjans electrònics publicitat i comunicacions que poden ser del seu interès i/o documents per a la correcta execució de la relació establerta. D’acord amb lo establert en el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES 679/2016 DE L’UNIÓ EUROPEA, (RGPDUE), vd. Consenteix en que les seves dades siguin recopilades i tractades per la CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ I INDUSTRIA DE VALLS amb la finalitat de remetre la newsletter de la entidad.

  Informació básica sobre Protecció de Dades:

  Responsable: CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ I INDUSTRIA DE VALLS. Delegat de Protecció de dades: dpd@cambravalls.com Finalitat: Gestió de les dades necessaries per poder enviar la newsletter de la entitat per voste sol.licitada. Legitimació: - L’interesat va donar el seu consentiment per el tractament de les seves dades personals per a un o varios fins específics. Destinataris: No es cediran dades a tercers, llevat hi hagi una obligació legal. Drets: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió, així com altres que poden tenir reconeguts, tal i com es detalla en la informació addicional. Informació adicional: Pot consultar la informació addicional y detalada sobre protecció de dades en la nostra pàgina web: www.cambravalls.com
  O pot sol.licitar el fullet explicatiu en el nostre establiment.

  També et pot interessar