Premis Cambra Valls 115 anys

Premis Cambra Valls 115 anys

EMPRESES PREMIADES ALS PREMIS CAMBRA VALLS 115 ANYS:

GRUP GOMA-CAMPS, A. per la tasca que, generació rere generació, ha dut a terme en benefici del món empresarial i del desenvolupament econòmic de l’àrea de la Cambra de Valls.

LEAR CORPORATION per la tasca que l’empresa, amb arrels vallenques de més de 70 anys, ha dut a terme en benefici del món empresarial i del desenvolupament econòmic i social de l’àrea de Valls i l’Alt Camp i també a nivell nacional i internacional.

CATOR A. per la seva col·laboració i suport al llarg dels anys a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i per ser una empresa pionera i referent en l’economia circular a la nostra demarcació.

ALEADOS DEL COBRE, S.A. per la seva contribució al desenvolupament social i econòmic de l’àrea de Valls i l’Alt Camp des de fa més de 50 anys, en benefici del món empresarial de la nostra demarcació i per la seva vocació de col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls.

IKEA per apostar fermament per l’àrea de Valls i l’Alt Camp, amb una inversió permanent, innovadora i de qualitat que contribueix al desenvolupament social i econòmic de l’àrea de Valls i l’Alt Camp i per la seva vocació de col·laboració amb els projectes que es lideren des de la demarcació

EUROPASTRY, S.A. per establir l’àrea de l’Alt Camp i el seu entorn com a centres productius i logístics de la companyia. Per contribuir al desenvolupament social i econòmic de la demarcació apostant per la innovació i el compromís amb el territori.

 

RECONEIXEMENTS A TÍTOL PERSONAL

per la trajectòria a favor del teixit empresarial, social i econòmic de la demarcació a les persones:

Al Sr. Anton Gavaldà Rius, reconeixent els mèrits de la seva trajectòria professional, per la seva tasca en benefici del món empresarial i del desenvolupament social i econòmic de l’àrea de Valls i l’Alt Camp i per la seva vocació de col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls.

Al Sr. Rafael Castells París, pels més de seixanta anys de servei a la Cambra, 31 dels quals com a Secretari General i per la contribució que ha fet al desenvolupament empresarial de l’àrea de Valls i l’Alt Camp.

[/vc_column_text]

Històric de Nits de Premis

40a Nit de Premis

Premis i reconeixements de la Cambra de Comerç de Valls a empreses i institucions.

39a Nit de Premis

Premis i reconeixements de la Cambra de Comerç de Valls a empreses i institucions

38a Nit de Premis

Premis i reconeixements de la Cambra de Comerç de Valls a empreses i institucions

37a Nit de Premis

Premis i reconeixements de la Cambra de Comerç de Valls a empreses i institucions

36a Nit de Premis

Premis i reconeixements de la Cambra de Comerç de Valls a empreses i institucions

35a Nit de Premis

Premis i reconeixements de la Cambra de Comerç de Valls a empreses i instituciuons

34a Nit de Premis

Premis al foment de l'exportació, jove emprenedor i reconeixements, atorgats per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls

33a Nit de Premis

Premis al foment de l'exportació i jove emprenedor, atorgats per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls

32a Nit de Premis

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls concedeix els premis al foment de l'exportació, jove emprenedor i reconeixement a la fundació GINAC

31a Nit de Premis

La Cambra de Comerç de Valls concedeix els premis al foment de l'exportació

[/vc_column][/_row]

També et pot interessar