Missió comercial inversa de vi i cava al Benelux

Èxit de la missió invers d’importadors de vi i cava del Benelux

Una trentena d’importadors i cellers catalans han dut a terme reunions comercials i visites als cellers participants durant dos dies, 26 i 27 d’abril, al Fèlix Hotel de Valls.

Gairebé la meitat dels importadors que van venir a Valls tanquen acords de compravenda amb els cellers participants.

La Cambra de Comerç de Valls continua apostant per les missions comercials inverses per facilitar els contactes comercials entre cellers i importadors amb l’objectiu d’afavorir l’exportació de vins i caves catalans, aquest cop al Benelux.

Fins a 9 importadors de Bèlgica i Holanda van participar el passat 26 i 27 d’abril en una nova missió comercial inversa de vi i cava organitzada per la Cambra de Valls, juntament amb el Pla d’Acció Internacional de les Cambres de Catalunya. Durant dos dies, es van fer reunions comercials, molt productives, i diverses visites als cellers participants.

Des de la Cambra es fa una valoració més que positiva de la missió inversa duta a terme. Segons el responsable de comerç exterior, Sergi Mestres, “tenim constància de què s’han tancat almenys 3 acords de compravenda entre els cellers catalans i importadors, i pronostiquem que en els mesos vinents es tancaran més acords”. Mestres destaca que gairebé la meitat dels importadors que han vingut a Valls tancaran acords comercials amb diversos cellers participants”.

Tant les empreses catalanes inscrites com els importadors s’han mostrat molt satisfets per la celebració d’una acció d’aquestes característiques que permet a les empreses contactar amb interessants compradors sense sortir de casa.

Els 18 cellers participants han estat els següents: Excelling wines , Finca Valldosera, Castell del Remei, Les vinyes del convent, Celler Germans Balart , Bodegues Visendra , Vins d’altura , Vins Grau, Cellers Domenys, Torre del Veguer, Canals i Munne, Naveran, Cellers Blanch, Celler Arrufi, Unió Corporació Alimentaria, Celler Vidbertus.

Els importadors de Bèlgica i Holanda provenien de poblacions com Sint Joris Bert, Bissegem, Amsterdam, Nieuwegein, o De Lier, entre d’altres.

Aquesta missió inversa és un projecte cofinançat pel Fondo Europeo de Desarrollo Internacional i la Cámara de España.

 

 

 

 

 

 

                     Fondo Europeo de Desarrollo Internacoional                            Una Manera de hacer Europa

        

Notes anteriors 

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls emprèn una missió comercial inversa de vi i cava amb distribuïdors de Benelux al Restaurant Fèlix de Valls els dies 26 i 27 d’abril del 2022.

La Cambra de Comerç de Valls convida a importadors principalment de vi i cava provinents del Benelux a Valls per a que coneguin les empreses locals i arribin a acords de compravenda. Aquesta es una gran oportunitat per a les empreses del sector, ja que poden incrementar vendes a l’estranger i obtenir informació de mercat sense haver d’incórrer en despeses de desplaçament. Es prioritza importadors presents al canal HORECA i que valorin la qualitat i valor afegit del producte.

Oportunitats de mercat / sectors prioritaris
• Sector principal: vi i cava
• Altres sectors: alimentació

Itinerari / Quota / Agenda / Dates d’inscripció
• Itinerari: Reunions amb importadors al Restaurant Felix de Valls els dies 26 i 27 d’abril, a escollir per l’empresa segons disponibilitat.

• Data límit d’inscripció: 7 Març 2022
• Places limitades

Què us oferim?
• Reunió amb el responsable d’internacionalització de la Cambra per a evaluar l’activitat i
objectiu de l’empresa
• Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí, contrastats pel Consell
de Cambres de Catalunya
• Suport logístic

 

                        Fondo Europeo de Desarrollo Internacoional                           Una Manera de hacer Europa

 

Enllaços d’interès

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

PAI CAMBRES 2022

Per a més informació:

Sergi Mestres Tenias
Departament de Comerç Exterior
internacional@cambravalls.com
Telèfon: 977 600 909
Fax: 977 606 456[/vc_column_text]

Notícies sobre missions comercials

Missió comercial inversa de vi i cava

Durant els dies 25 i 26 de setembre, s'ha dut a terme al Restaurant Fèlix de Valls, la Missió Comercial Inversa de Vi i Cava, on importadors d'Alemanya i Holanda s'han reunit amb una dotzena de cellers de vins i caves de diverses comarques catalanes, per tancar acords de compravenda. Es una de les poques accions d'aquest tipus que es duen a terme a Catalunya, amb suport del EEN i que s'emmarca…
Llegeix més...

Presentació de la missió comercial inversa a Valls

Avui, al matí, la Cambra de Comerç de Valls, ha presentat davant dels Mitjans de Comunicació, la Missió Comercial Inversa, que es durà a terme els dies 25 i 26 de setembre a Valls, una missió de vi i cava, amb la presencia d'empreses importadores d'Alemanya i Països Baixos, que es reuniran amb cellers  catalans amb l'objectiu de poder tancar acords de compravenda. Unes dotze empreses provinents…
Llegeix més...

2a. Missió Inversa de Productes Gourmet, Vi i Cava

2ª MISSIÓ COMERCIAL INVERSA DE PRODUCTES GOURMET, VI I CAVA La Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha organitzat, els dies 19 i 20 de març, la segona edició de la missió inversa de productes gourmet, vi i cava. Al igual que en la edició anterior, aquest any 2014 han visitat Valls cinc empreses estrangeres…
Llegeix més...

MISSIÓ INVERSA – CAMBRA VALLS – 07.03.2013

Ahir dijous dia 7 de març, a la Cambra de Comerç i Industria de Valls va tenir lloc la missió comercial inversa del sector agroalimentari - gourmet i de begudes, portant 5 importadors de diferents països com Turquia, Rússia, Marroc, Egipte o República Txeca. Durant dos dies, del 6 al 8 de març, aquets importadors negociaran amb…
Llegeix més...
[/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar