Programa Xpande Digital

Vols posicionar-te a mercats internacionals mitjançant el màrqueting digital?

Descobreix el pla d’internacionalitzacio Xpande Digital per a petites i mitjanes empreses.

 

Convocatòria Ordinària del Programa Xpande Digital d’ajudes econòmiques a pimes de la demarcació de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, pel desenvolupament de plans de màrqueting digital internacional.

Cofinançat (al 50%, fins 4.000€) pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), per la Cambra de Comerç de Valls i per la Cámara de Comercio de España.

El període d’inscripció s’obre a les 09.00h del dia 7 de juliol de 2022 i finalitza el dia 1 de setembre de 2022.

Les sol·licituds de participació i admissió d’empreses al Programa seran seleccionades per estricte ordre de registre d’entrada de la documentació.

Fons Europeu de Desenvolupament Regional

Una manera de fer Europa

Cambra de Comerç Valls

OBJECTIU DEL PROGRAMA

Xpande Digital ofereix ajuts econòmics per dissenyar un pla de posicionament online de la teva empresa en el mercat objedctiu.

El programa fomenta la internacionalització de les pimes de la demarcació de la Cambra de Valls, a través del desenvolupament de Plans de Màrqueting Digital Internacional.

A QUI VA DIRIGIT?

A pimes i autònoms de la demarcació de la Cambra de Comerç de Valls que vulguin desenvolupar plans de màrqueting digital internacionals.

COM FUNCIONA?

El programa s’articula en dos fases:

Fase I: assessorament per la millora del posicionament online de l’empresa i disseny del pla de màrqueting digital en el mercat objectiu. Gratuït per a l’empresa

Fase II: ajudes per la posta en marxa del pla de màrqueting digital dissenyat. Subvencionat fins el 50% de les despeses elegibles en el programa, d’un pressupost màxim per empresa de 4.000€.

Places limitades: 6 empreses.

IMPORTANT: Les sol·licituds de participació i admissió d’empreses al Programa seran seleccionades per estricte ordre de registre d’entrada de la documentació.

Documents Adjunts:

LLISTAT ADMESOS I DENEGATS CONVOCATÒRIA XPANDE DIGITAL 2022

LLISTAT ADMESOS CONVOCATÒRIA XPANDE DIGITAL 2021

Us ajudem a tramitar les sol·licituds. Podeu contactar amb:

Sergi Mestres Tenias
Departament de Comerç Exterior
internacional@cambravalls.com
Telèfon: 977 600 909
Fax: 977 606 456

També et pot interessar