Escola de Logística Cambra de Valls

L’Escola de Logística Cambra de Valls, és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Valls, juntament amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili.

logo escola logistica icil urv cciv

En plena nova revolució industrial, l’anomenada Indústria 4.0 amplia els horitzons empresarials, les seves capacitats i canvia les regles de joc. Més que estar immersos en una època de canvis, estem protagonitzant un canvi d’època.

Amb la irrupció de les noves tecnologies i la transformació digital, s’està produint un canvi de paradigma, també en el sector de la logística.

El dilema està en com s’està gestionant el talent en la logística, quines estratègies s’estan duent a terme,i amb quina problemàtica es troben les empreses i els professionals de la logística, en qualsevol indústria, en qualsevol sector.

És en aquest context -INNOVACIÓ – TECNOLOGIA – ESTRATÈGIA – TRANSFORMACIÓ – que neix l’Escola de Logística Cambra de Valls.

L’Escola de Logística Cambra de Valls, és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Valls, juntament amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili, quan es plantegen posar a l’abast de les empreses del territori, eines i coneixements d’última generació en logística i Supply Chain, per ajudar a incrementar la seva competitivitat potenciant el talent dels seus professionals.

L’Escola de Logística Cambra de Valls és l’única escola d’aquesta tipologia a Catalunya. Pretén sumar l’experiència i el coneixement de l’institut líder en formació logística de l’Estat, l’ICIL, amb les capacitats de la URV, i l’experiència de les empreses del territori de la Cambra de Valls.

Tan aviat com es pugui es presentarà l’Escola de logística i els seus serveis de formació, laboratori d’assajos i de sistemes, conferències, seminaris i cursos presencials, on line, i també a mida de cada empresa.

L'Escola de Logística Cambra de Valls és una iniciativa de:

escola  logistica

Amb el suport de la Diputació de Tarragona

Per a més informació:

Sergi Mestres Tenias
Departament de Comerç Exterior
  internacional@cambravalls.com
Telèfon: 977 600 909
Fax: 977 606 456

També et pot interessar