PAI Cambres 2023

Missions Virtuals: oportunitats de negoci sense sortir de casa

La Cambra de Comerç de Valls, juntament amb el Consell General de Cambres de Catalunya, format per les tretze Cambres de Comerç catalanes, organitza anualment diverses missions comercials, tant directes com inverses, perquè les empreses puguin trobar i establir relacions comercials amb clients potencials i obrir nous mercats a l’exportació. És el Programa PAI Cambres.

  • PAI Cambres – Missions directes: projectes de Comerç Exterior consistents en agrupar empreses, siguin del mateix sector o de sectors diferents, i elaborar agendes de treball en un o més països, per a posteriorment viatjar a aquests països i fer que les empreses es reuneixin amb els contactes escollits.
  • PAI Cambres – Missions inverses: projectes consistents en tancar una agenda de reunions personalitzada, amb diversos clients internacionals interessats a comprar productes a empreses d’aquí. La Cambra els porta a Valls perquè es reuneixin, durant dos dies, amb empreses catalanes, visitin les seves instal·lacions i tanquin acords comercials.

De la mà de La Cambra de Comerç de Valls t’acompanyem a participar de totes les missions que s’organitzen als diferents països. Et facilitem tota la documentació i tràmits necessaris per a que puguis participar d’aquestes missions.

 

WEBINAR: COM VENDRE AMB ÈXIT ALIMENTS I BEGUDES A ESTATS UNITS.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, juntament amb la Càmara de Comercio de España en Estados Unidos realitzem el dijous 24 d’octubre del 2023 a les 15 hores el webinar “Com vendre amb èxit aliments i begudes a Estats Units”. Es tractaran continguts claus com l’entrada d’aliments i begudes al mercat d’EE.UU.,  els requisits per exportar a aquest país, les agencies federals i les novetats.

En prendran part ponents de luxe: el director executiu Spain-US Chamber of Commerce in Florida, Juan Carlos Pereira, el respondable de desenvolupament de negoci internacional Spain-US Chamber of commerce in Florida, Nicolás Fontanillas, i el secretari General de la Cambra de Comerç de Valls, Carles Solé.

La sessió està dirigida a les empreses que vulguin obrir mercat a EEUU i especialment a les del sector alimentació i begudes. L’objectiu no és altre que establir relacions comercials entre les empreses catalanes i les empreses americanes. Les inscripcions al webinar s’han de realitzar a través del següent correu electrònic: rsvp@spainchamber.org

Consulteu el PROGRAMA AQUÍ

Missions 2022

Missió inversa de la Cambra de Valls al Benelux 2022: 26 i 27 d’abril.

Per a més informació:

Sergi Mestres Tenias
Departament de Comerç Exterior
internacional@cambravalls.com
Telèfon: 977 600 909

També et pot interessar