PAI Cambres 2022

Missions Virtuals: oportunitats de negoci sense sortir de casa

La Cambra de Comerç de Valls, juntament amb el Consell General de Cambres de Catalunya, format per les tretze Cambres de Comerç catalanes, organitza anualment diverses missions comercials, tant directes com inverses, perquè les empreses puguin trobar i establir relacions comercials amb clients potencials i obrir nous mercats a l’exportació. És el Programa PAI Cambres.

  • PAI Cambres – Missions directes: projectes de Comerç Exterior consistents en agrupar empreses, siguin del mateix sector o de sectors diferents, i elaborar agendes de treball en un o més països, per a posteriorment viatjar a aquests països i fer que les empreses es reuneixin amb els contactes escollits.

 

  • PAI Cambres – Missions inverses: projectes consistents en tancar una agenda de reunions personalitzada, amb diversos clients internacionals interessats a comprar productes a empreses d’aquí. La Cambra els porta a Valls perquè es reuneixin, durant dos dies, amb empreses catalanes, visitin les seves instal·lacions i tanquin acords comercials.

Missió inversa al Benelux: 26 i 27 d’abril del 2022. Més informació AQUÍ 

 

 

 

CONSULTA AQUÍ EL DOSSIER PAI CAMBRES 2022

                   i escolleix la Missió comercial que més et convingui!

 

 

 

 

 

De la mà de La Cambra de Comerç de Valls t’acompanyem a participar de totes les missions que s’organitzen als diferents països. Et facilitem tota la documentació i tràmits necessaris per a que puguis participar d’aquestes missions.

Per a més informació:

Sergi Mestres Tenias
Departament de Comerç Exterior
internacional@cambravalls.com
Telèfon: 977 600 909

També et pot interessar