PAI Cambres 2023

Missions Virtuals: oportunitats de negoci sense sortir de casa

La Cambra de Comerç de Valls, juntament amb el Consell General de Cambres de Catalunya, format per les tretze Cambres de Comerç catalanes, organitza anualment diverses missions comercials, tant directes com inverses, perquè les empreses puguin trobar i establir relacions comercials amb clients potencials i obrir nous mercats a l’exportació. És el Programa PAI Cambres.

  • PAI Cambres – Missions directes: projectes de Comerç Exterior consistents en agrupar empreses, siguin del mateix sector o de sectors diferents, i elaborar agendes de treball en un o més països, per a posteriorment viatjar a aquests països i fer que les empreses es reuneixin amb els contactes escollits.
  • PAI Cambres – Missions inverses: projectes consistents en tancar una agenda de reunions personalitzada, amb diversos clients internacionals interessats a comprar productes a empreses d’aquí. La Cambra els porta a Valls perquè es reuneixin, durant dos dies, amb empreses catalanes, visitin les seves instal·lacions i tanquin acords comercials.

De la mà de La Cambra de Comerç de Valls t’acompanyem a participar de totes les missions que s’organitzen als diferents països. Et facilitem tota la documentació i tràmits necessaris per a que puguis participar d’aquestes missions.

 

WEBINAR: EXPORTAR AL JAPÓ DE LA MÀ DE LA CAMBRA DE VALLS

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, juntament amb la Càmara Hispano Japonesa realitzem el dijous 12 de gener a les 10 del matí el webinar “Exportar al japó de la mà de la Cambra de Comerç de Valls”.  La sessió en línia constarà de dues ponències. La primera porta per títol “Introducció a les relacions amb el Japó”, amb casos pràctics i experiències reals, i anirà a càrrec del president de la Cámara de Comercio Hispano Japonesa Miguel A. Martínez Massa. La segona ponència servirà per parlar de “El mercat japonès d’alimentació i begudes alcohòliques” amb la coordinadora de la Cámara de Comercio Hispano Japonesa, Rina Wada.

 

La sessió està dirigida a les empreses que vulguin obrir mercat a Japó i especialment a les del sector alimentació i begudes. L’objectiu no és altre que establir relacions comercials entre les empreses catalanes i les empreses japoneses.

Les inscripcions al webinar s’han de realitzar a través del següent formulari: https://forms.gle/1agzqTTee3MvD6wUA

Consulteu el PROGRAMA AQUÍ

Missions 2022

Missió inversa de la Cambra de Valls al Benelux 2022: 26 i 27 d’abril. Més informació

Dossier PAI Cambres 2022

 

Per a més informació:

Sergi Mestres Tenias
Departament de Comerç Exterior
internacional@cambravalls.com
Telèfon: 977 600 909

També et pot interessar