40a Nit de Premis

Premis i reconeixements de la Cambra de Comerç de Valls a empreses i institucions.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, a fi d’avivar i incentivar a les empreses i institucions de la demarcació, concedeix anualment uns premis i reconeixements: a l’Exportació; al Jove Emprenedor, reconeixement a la Implantació, Ampliació i Inversió Industrial, i reconeixement a la trajectòria empresarial. En el transcurs de l’acte també es reconeixerà a l’autor que ha dissenyat el cartrell de la Firagost d’enguany.

Aquest any 2023, el Ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls ha acordat distingir a les següents empreses:

PREMIS A L’EXPORTACIÓ 2022:

Per la labor d’exportació més antiga i duradora:

FUTURA SYSTEMS S.L. de Rodonyà. Se li reconeix la seva activitat exportadora des de la seva fundació i per la seva aposta per la internacionalització durant més de 25 anys.

Futura Systems es va fundar el 1997. Des del començament ja enfoquem la nostra feina cap a mercats a l’estranger. l’exportació que avui representa un 20% del nostre volum de facturació. Actualment exportA de forma contínua a Europa (França, Portugal, Països Baixos, Finlàndia, Itàlia), Amèrica del Sud (Perú, Xile, Uruguai), centre Amèrica (Hondures i Cuba on també hem fundat una filial comercial de Futura Systems), Àfrica (Algèria , Marroc, Angola, Mauritània i països d’Àfrica Subsahariana). També tenim un flux important de venda amb Israel. A Angola contribuint a la creació d’una nova fàbrica local de canonades aportant tant maquinàries com assessorament tècnic.

Per l’obertura de nous mercats:

PADRÓ I FAMILIA, S.L.de Bràfim. Es reconeix la seva activitat exportadora, apostant sempre per l’obertura de nous mercats i per posicionar els productes de la demarcació de la Cambra de Valls arreu del món.

Padró i Família, productor català de vins tranquils i vermut artesà amb una tradició centenària, ha vist un creixement notable en les seves xifres d’exportació. Des del llançament de les marques familiars Padró & Co. i Myrrha, les vendes de l’empresa a l’exterior han crescut de manera constant i actualment es ven a casi 30 països d’arreu del món, entre ells uns 20 estats dels EUA i 4 regions del Canadà. A Europa els vermuts Padró estan presents a més de 10 països, entre ells, Alemanya, Bèlgica, Polònia, així com a Suïssa i el Regne Unit.

Per l’increment de les exportacions:

GRIFFITH FOODS, S.A. de Valls. La  Cambra li reconeix la seva activitat exportadora, creixent any a any el seu volum d’exportacions i per apostar per l’àrea de la Cambra de Valls per consolidar el seu projecte empresarial.

Griffith Foods és una empresa familiar de desenvolupament de producte en presència global i especialitzada en l’elaboració d’ingredients saludables d’alta qualitat. Amb més de 100 anys d’experiència, 4800 treballadors i 24 centre de desenvolupament a escala global, Griffith Foods opera a més de 40 països. s’exporten majoritàriament a la resta d’Espanya, França, Itàlia, Portugal, Grècia, Regne Unit i Bèlgica

RECONEIXEMENT A LA TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL:

HORMIPRESA, S.A. del Pla de Santa Maria pels seus 50 anys d’activitat liderant el seu sector i per la seva tasca en benefici del món empresarial i del desenvolupament social i econòmic de l’àrea de Valls i l’Alt Camp i per la seva vocació de col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls.

Hormipresa s’ha consolidat com un referent a nivell europeu al sector de la construcció industrialitzada. Cosa que li permet abordar obres de gran envergadura a Espanya, Portugal i França des d’una posició avantatjosa. compta amb un potent departament de R+D+I centrat en el desenvolupament de nous sistemes i mètodes constructius

RECONEIXEMENT A LA IMPLANTACIÓ, AMPLIACIÓ I INVERSIÓ INDUSTRIAL 2023:

TARRACO IMPORT-EXPORT, S.L. de Vallmoll, per la inversió realitzada en la reforma integral i l’ampliació de les seves instal·lacions equipades amb les últimes tecnologies”

Tarraco Import-Export, es va traslladar l’agost de 2019 a Vallmoll, a la antiga nau de Rocamora, on ha fet una reforma integral de la nau principal i les oficines, amb una ampliació de fins a 5 molls de càrrega/descàrrega.

Al 2022 es va enderrocar una de las naus de dins el complex, i es va fer una nau des de zero, amb els últims avenços tecnològics, per tal de emmagatzemar els productes de la nostra marca pròpia, lov’yc per productes de higiene personal, i Arun, per productes de neteja.

La nova nau compta amb unes estanteries de fins a 5 altures i 2 molls de càrrega/descàrrega.

PREMI AL JOVE EMPRENEDOR 2023:

Al Sr. Àlex Vicente Espinosa, reconeixent el mèrit emprenedor amb la creació de l’empresa Consys Engineerig, S.L., empresa vallenca d’alta tecnologia que ofereix solucions per al disseny i desenvolupament de sistemes de control electrònic d’alta complexitat i per apostar per l’àrea de la Cambra de Valls per al desenvolupament del seu projecte empresarial.

Va fundar l’empresa CONSYS ENGINEERING. Ofereix solucions per al disseny i desenvolupament de sistemes de control electrònic d’alta complexitat. Neix amb l’experiència adquirida en les indústries de l’automoció i la competició i busca aplicar els seus coneixements especialitzats en productes d’automoció i altres sectors industrials. Actualment està ajudant a la transició cap a la mobilitat elèctrica i d’aquí ha sorgit un projecte intern anomenat Ecovoltia per a contribuir a la societat com a experts en mobilitat elèctrica i gestió d’energia. Ecovoltia ofereix la instal·lació de sistemes de càrrega per a vehicles elèctrics i híbrid connectables.

CARTELL DE LA FIRAGOST 2023:

El cartell de la Firagost 2023, convocat per la Comissió Organitzadora de la Firagost, s’entregarà enguany a la dissenyadora Mònica López Dalmau, de L’Argilaga (la Secuita). El cartell, a simple vista, ens acosta als colors de l’Alt Camp: terres, ocres, verds … Si el mirem detingudament ens ofereix tota la gama dels productes de la nostra terra: raïm, fruita, avellanes, animals autòctons, natura… I si l’analitzem en profunditat, ens mostra la cara d’una dona que ens mira i que dona peu a fer una lectura que la dona ha arribat fort el món de la pagesia.

Un cartell que ens mostra una composició molt ben aconseguida entre els elements típics que podem trobar a la FIRAGOST i la importància de la presència femenina en tots els sectors i àmbits de l’economia i de la societat.

També et pot interessar