Presentació corporativa

La Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls fou constituïda el 29 de novembre de 1908. Com totes les altres Cambres de la resta d’Espanya i de la majoria dels països europeus, es configura com a Corporació de Dret Públic per a la representació i foment dels interessos generals del comerç, la indústria i els serveis i com a òrgan consultiu de l’Administració Pública. La Cambra de Comerç i Indústia de Valls es una Corporació de Dret Públic amb funcions público-administratives de defensa i promoció dels interessos generals del comerç, la indústria i els serveis del territori.

A Catalunya hi ha tretze Cambres de Comerç i, al conjunt d’Espanya, n’hi ha vuitanta-vuit. L’àrea de Valls té la sort de comptar amb una d’aquestes Cambres de Comerç amb personalitat pròpia. Fundada oficialment el gener de 1909, fa poc ha complert 115 anys, i des de llavors s’ha dedicat a la defensa i promoció econòmica de l’Àrea de Valls.

La Cambra de Valls realitza actuacions per a potenciar el desenvolupament econòmic de la seva demarcació, que coincideix amb el partit judicial de Valls i, majoritàriament, amb la comarca de l’Alt Camp. Aquest serveis es poden resumir en:

– Promoció, informació i assessorament en Comerç Exterior.
– Certificats d’origen, Quaderns ATA, certificacions diverses.
– Promoció i desenvolupament del Comerç Interior.
– Informació, assessorament i ajudes al Comerç i a la Indústria.
– Camerfirma (Certificacions digitals).
– Publicacions sobre l’Economia de l’Àrea del Camp de Tarragona.
– Organització de fires i certàmens diversos.
– Organització i difusió de jornades i seminaris divulgatius de temàtica diversa.
– Programa Escola+Empresa (pràctiques de formació professional a les empreses)
– Formació especialitzada i de qualitat en àmbits diversos.
– Servei d’assessorament per a la creació i implantació de noves empreses.
– Foment i defensa del territori.
– Promoció comercial i turística de l’Àrea de Valls.

La Cambra és un organisme al servei de les empreses i de la demarcació, amb funcions de consulta, defensa i promoció de tot el que afecta aquests sectors de l’activitat econòmica i també les infraestructures.

La Cambra treballa per promocionar la indústria, el comerç, els serveis, les infraestructures, les comunicacions, el turisme, la gastronomia, les fires i mercats… El desenvolupament econòmic de la seva demarcació, l’Alt Camp.

Fes-te soci de la Cambra aquí.

Empreses Premium Cambra Valls

Fèlix Hotel Cambra Valls
Finstral Cambra Valls
Castell D'Or
Carbonell Figueras Cambra Valls
FM Logístics Cambra Valls
També et pot interessar