Programa Comercio Minorista. Diagnòstics d’Innovació Comercial (2021)

Diagnòstics d'innovació comercial

Programa Comercio Minorista 2021- Diagnòstic d’innovació comercial.

Amb l’assessorament de la Cambra de Valls, en el marc del Programa de Suport al Comerç, pots disposar d’una anàlisi en profunditat dels diferents aspectes del teu comerç, per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci i elaborar un informe gratuït amb recomanacions que potenciïn la competitivitat de l’empresa.

És un programa subvencionat al 100% pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través del Plan Integral de Apoyo al Comercio Minorista, i pels fons europeus FEDER, gestionats per les Cambres de Comerç.

Què oferim?

Realitzem una anàlisi en profunditat dels diferents aspectes del teu comerç, per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci i poder-ne elaborar un informe gratuït amb recomanacions que potenciïn la competitivitat de la teva empresa.

Cost: 

Tots els serveis que es sol·licitin abans del 13 de novembre d’enguany són totalment gratuïts per a l’empresa. Subvencionats al 100% pel fons FEDER i pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme mitjançant el Programa de Comerç Minorista 2021.

Què analitzem? 

  • Les característiques generals del teu comerç.
  • L’entorn comercial i els factors d’atractivitat comercial.
  • La distribució dels diferents elements a l’interior del local comercial.
  • L’aspecte exterior de l’establiment.
  • La cultura innovadoradel comerç.
  • L’estratègia comercial.
  • Recomanacions per aplicar eines de digitalització per adaptar-se a les necessitats actuals i futures i potenciar la venda onlinecom a canal de venda complementari.

Contacta’ns i t’informarem sobre com participar en el programa Diagnòstic d’innovació comercial 2021:

Sergi Mestres   internacional@cambravalls.com

Diagnòstics d'innovació comercial
També et pot interessar