Val escolar

La Cambra de Comerç gestiona la camapanya de vals escolars a Valls i l’Alt Camp amb un impacte de 301.300 euros pels establiments participants. A l’àrea de la Cambra de Valls han estat 15 els establiments adherits a la campanya.

Val escolar

El Govern de la Generalitat va aprovar al maig l’ajut de 100 euros en concepte de material escolar per a l’alumnat de primària. Aquests ajuts s’articularen mitjançant un sistema de vals que es poden bescanviar per llibres, diccionaris, papereria, elements d’escriptura, calculadores, motxilles i jocs educatius, fins al 30 de novembre del 2023.

El val escolar s’adreça a les famílies amb alumnes que el curs 2023-2024 facin entre 1r i 6è de primària en centres públics o concertats. Els vals s’estan distribuint per correu postal de manera que el material es pugui adquirir abans de l’inici del curs 2023/2024. Els vals s’hauran d’activar al web valescolar.cat per poder ser utilitzats i es poden bescanviar en els establiments comercials adherits a la campanya, arreu del territori català.

ENLLAÇ A LA CONVOCATÒRIA

A quins establiments comercials de l’Alt Camp puc bescanviar els vals?

A l’Alt Camp, els establiments adherits a la campanya del Val Escolar són: Integral Group, MDS Papeleria, Llibreria Tram, Copisteria Fredi, Quiosc Vallibus, Copisteria Valls, Supermercat Esclat Valls, Lluïsa Vives, Llibreria Jordi (Alcover), Cor de Maria Valls, Comercial Papereria Vallenca, Estanc Papereria Núria (el Pla de Santa Maria), Gasco joguines Valls.

La campanya vol fomentar el comerç de proximitat i, per això, només es poden utilitzar en establiments comercials físics de Catalunya, no en cap comerç online.

Es pot comprar material escolar en un sentit ampli, és a dir, elements d’escriptura, papereria, llibres de text, literatura infantil i juvenil, diccionaris, calculadores, motxilles, estoigs, etc. Els vals es bescanvien per l’import sencer, sense cap límit de preu en els productes. No es pot bescanviar només una part del val i conservar-ne el saldo restant.

Des de la Cambra de Valls t’ajudem en donar d’alta al teu comerç i en validar els xecs. Contacta’ns trucant al 977 600 909 o enviant un correu electrònic a administracio@cambravalls.com

UTILITZAR ELS VALS ESCOLARS ALS COMERÇOS DE VALLS TINDRÀ COM A PREMI ENTRADES GRATIS DE CINEMA

Amb el lema «Una tornada a l’escola de cine!», la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç de Valls i JCA Cinemes impulsen la campanya per promoure la compra de material escolar en botigues de Valls. L’objectiu és que les famílies de la ciutat i rodalies que aquests dies han rebut els dos Vals Escolars de la Generalitat els utilitzin i els bescanviïn a Valls i realitzin així les compres de material escolar per als seus fills i filles en establiments comercials de proximitat de la ciutat.

 

D’aquesta manera, com incentiu d’aquesta campanya, les primeres 500 persones que comprin material escolar en comerços de Valls utilitzant aquests dos vals en ajuts rebran com obsequi un 2×1 als cinemes JCA per veure pel·lícules infantils i familiars. A la campanya per aconseguir el 2×1 d’entrades de cinema s’han adherit 13 botigues de la ciutat on es podran bescanviar els vals: Comercial Paperera Vallenca, Copisteria Valls, Fredi, Integral Grup, Joguines Gascó, Llibreria Adserà, Llibreria Roca, Llibreria Tram, Lluïsa Vives, MDS Papereria, Papereria Clips, Quiosc Vallibus i Tot Premsa.

 

Aquests vals escolars emesos per la Generalitat estan adreçats a tots els alumnes d’educació primària del proper curs escolar a Catalunya. Les famílies han rebut aquests dies els dos vals, per un import conjunt de 100 euros, i els poden bescanviar a l’hora de fer la compra de material escolar com llibres de text, literatura infantil i juvenil, diccionaris, calculadores, motxilles, estoigs, jocs educatius i elements d’escriptura i papereria. Per això, la campanya a Valls «Una tornada a l’escola de cine!» vol fomentar que les compres realitzades amb aquests vals s’efectuïn a Valls i fidelitzar així i promoure les botigues de proximitat del sector del material escolar, llibreries o papereries de la ciutat.

 

Com aconseguir el 2×1 als cinemes?

Les persones que bescanviïn els dos Vals Escolars en els establiments adherits podran aconseguir el 2×1 adreçant-se a l’Oficina Municipal de Turisme (carrer de la Cort, 3) i presentar els tiquets de compra per tal de validar-los. La campanya s’inicia el 26 de juliol, però també seran vàlids els tiquets de compres de material escolar que s’hagin efectuat durant tot el mes de juliol. Les primeres 500 persones que s’adrecin a l’Oficina de Turisme rebran com obsequi el 2×1 als cinemes de Valls. La campanya es mantindrà oberta fins el 15 de novembre o fins a fi d’existències. Els Vals Escolars es poden utilitzar en un únic comerç o també en dos establiments, sempre i quan estiguin inscrits a la campanya «Una tornada a l’escola de cine!».

Descarrega EL CARTELL

També et pot interessar