Formació a la carta

Oferta formativa amb Grup CIEF

Cursos dissenyats per Grup CIEF i la Cambra de Comerç de Valls:

CURS DE CARRETONS FRONTAL I RETRÀCTIL

 

Per a treballar en tota classe de tasques de magatzem, pot resultar molt útil conèixer el funcionament dels carretons elevadors, cosa que et permetrà accedir a un nombre més gran de llocs de treball. Amb aquest curs, obtindràs els coneixements teòrics i pràctics necessaris per al maneig de carretons elevadors frontals i retràctils.

Primer, descobriràs les característiques i les bases del funcionament i manteniment dels carretons elevadors. Igualment, aprendràs les seves normes de conducció i rebràs formació referent a riscos laborals.

Posteriorment, duràs a terme un mòdul pràctic on podràs comprovar els procediments necessaris en l’ús dels carretons elevadors frontals i retràctils. A més, faràs pràctiques de conducció, circulació, estacionament, càrrega i descàrrega.

Dirigit a persones interessades en l’obtenció d’aquesta titulació homologada.

Descarrega el contingut del curs

 

 

CURS NIVELL BÀSIC PRL

 

Un curs per aprendre els conceptes bàsics sobre seguretat i salut, riscos generals i la seva prevenció, riscos específics i la seva prevenció en el sector de las construcció, elements bàsics de gestió de la prevenció de riscos, drets i obligacions dels treballadors, i nocions de primers auxilis.

INICI: 25 d’abril

Descarrega el contingut del curs

 

 

 

 

 

 

CURS EXCEL & POWER BI

 

 

Si vols aprendre Data Science i Business Intelligence comença a fer-ho amb aquest curs!

Aprèn a analitzar les dades de la teva empresa, a genera informes, dissenyar quadres de comandament complexos i visualitzar i transformar grans quantitats de dades

Descarrega el contingut del curs

INICI: 18 d’abril del 2024

 

 

 

 

CURS PLATAFORMES ELEVADORES DE PERSONAL

 

Properament, dates a concretar.

 

 

 

 

 

 

 

 

CURS MANIPULADOR D’ALIMENTS

 

Un curs va dirigit a aquelles persones i empreses del sector alimentari, que per raó de la seva activitat laboral, entren en contacte directe amb els aliments durant la seva fabricació, manipulació, elaboració, distribució, servei…, té l’obligació de disposar del certificat de manipulador d’alimentació.

Es pot realitzar recollint el llibre del curs o bé rebent el dossier en PDF per correu electrònic. L’examen en tots dos casos es pot enviar per correu electrònic.

Descarrega el contingut del crus

INICI: A demanda

 

 

 

 

 

PROGRAMA TRANSFORMANT EQUIPS-LIDERANT CANVIS

Formació SOFT-SKILLS per transformar comportaments i enfortir els lideratges i la gestió dels equips de persones a l’empresa.

OBJECTIU:

Aprendre a transformar els comportaments, les decisions i les habilitats de les persones que gestionen equips de treball per aconseguir millorar la competitivitat de l’empresa i la motivació de les persones treballadores.

Situar aquesta transformació en un entorn com l’actual (BANI), marcat per la inestabilitat, la incertesa al màxim exponent, la generació d’altíssims nivells d’ansietat i la incomprensió d’una realitat que s’escapa al nostre enteniment i control actual.

DIRIGIT A:

  • Responsables, Gerents i Propietaris d’empresa que vulguin aprofundir a l’entorn econòmic, polític i social que vindrà i preparar l’organització per tal d’afrontar el present i futur amb més solvència.
  • Persones emprenedores, professionals i directives que vulguin liderar canvis, tinguin inquietud per millorar i/o necessitin un reciclatge, que cerquin noves maneres de pensar, liderar i actuar en relació   amb el   seu projecte/negoci.
  • Persones interessades en poder desenvolupar-se personal i professionalment, i poder tenir una ascendència major i millor dins el seu entorn immediat.

TALLERS FORMATIUS:

  1. Com hem d’afrontar el canvi personal i professional en un entorn BANI?  (Inici: 14 d’abril 2023)
  2. Efectivitat personal i professional (Dates: 12 i 19 de Maig i 2 de juny 2023)
  3. 7 Hàbits de la gent altament efectiva (Dates: 16 de juny 2023)
  4. Autolideratge (Dates: 30 de juny, 7 i 14 de juliol 2023)
  5. La gestió emocional i la resiliència per tal “d’afrontar” el món BANI (Dates: 22 i 29 de setembre 2023)
  6. Com l’orientació a l’assoliment enforteix la nostra resiliència (Dates: 20 i 27 d’octubre 2023)
  7. Reunions efectives (Dates: 17 i 24 de novembre 2023)

Consulta el programa i els tallers

La gestió de les persones és la clau per la millora de la competitivitat i el creixement de les empreses.
No esperis més, comença ja a formar-te en soft skills /habilitats socials!
 Treball en equip, resolució de conflictes, adaptació, resiliència, coneixement d’idiomes estrangers
RECULL DE NOTÍCIES

El dimarts 8 de novembre es va realitzar a la Cambra de Comerç de Valls, juntament amb Grup CIEF, la jornada presentació del programa en Soft Skills: Transformant equips – liderants canvis.

Consulta la Masterclass del 8 de novembre

Contacta’ns i t’informem:

Gemma Montserrat Castellví

formacio@cambravalls.com

Carles Solé Mateu

gerencia@cambravalls.com

També et pot interessar