Fira de l’Ocupació de Valls i l’Alt Camp

Dijous 9 de maig de 2024, de 9 a 14 hores, al Pavelló Xavi Tondo i Volpini. Connectem talent i empresa

El dijous 9 de maig del 2024, de 9 a 14 hores, és durà a terme la primera edició de la Fira de l’Ocupació de Valls- i l’Alt Camp, al Pavelló Xavi Tondo (El Fornàs)

La Fira pretén ser un espai d’intercanvi entre el món empresarial i les persones que busquen feina on s’hi podran trobar ofertes laborals de les empreses del territori de totes les famílies professionals que tenen estudis als centres formatius de la comarca. La participació en aquesta fira és totalment gratuïta per a les empreses. Les empreses podran interactuar amb les potencials candidates que vulgueu contractar. L’empresa també disposarà d’un espai per poder fer una presentació pública de la vostra empresa, donar-la a conèixer i exposar les necessitats laborals existents.

A més, també hi haurà un espai d’atenció individualitzada per a l’orientació laboral, orientació acadèmica i suport a l’acreditació de competències, entre d’altres. També es faran uns tallers dinàmics per a la recerca d’ocupació: “Claus per a una recerca de feina amb èxit”, “Vols que es llegeixin el teu currículum?” i ” Com pots convèncer al teu entrevistador que ets la persona ideal”, ” la IA per trobar feina”

La Fira de l’Ocupació de Valls està organitzada per la Cambra de Comerç de Valls i IMDL Vallsgenera, en col·laboració amb l’Ajuntament de Valls i el suport del SOC, la Generalitat de Catalunya, la Cámara de Comercio de España, Garantia Juvenil, el Ministerio de Trabajo y Economia Social i els fons europeus, cofinançat per la Unió Europea.

  • Si ets empresa 

Si necessites personal i et costa trobar-ne per a llocs de treball de la teva oferta, a la Fira d’Ocupació hi podràs trobar candidats. En un context com l’actual, en què la captació de persones és un repte important per a les empreses, aquest esdeveniment permetrà donar visibilitat a la teva empresa i conèixer noves persones per incorporar talent a les teves organitzacions.

Fes la teva inscripció AQUÍ

Un cop la rebem, us la confirmarem i en concretarem els detalls.

L’ inscripció inclou:

  • Taula per a 2 persones
  • 2 cadires per a empreses i 2 cadires per a candidats
  • Espai per ubicar-hi el roll-up corporatiu
  • Publicitat i difusió de la Fira i de les empreses participants
  • Franja de 7 minuts per exposar la vostra empresa a escenari amb faristol i pantalla per a projecció

En formalitzar la inscripció, l’empresa accepta el compromís de:

  • Tenir presència física a la Fira en horari de 9:00 a 14:00 h.
  • Aportar ofertes de treball per cobrir: heu d’iniciar al formulari quines ofertes previstes teniu i el nombre de vacants. Aquestes ofertes es publiquen els dies previs a la Fira.
  • Si ets jove i busques feina

La Fira et pot ajudar a trobar feina i descobrir noves oportunitats professionals connectant amb empreses líders en diversos sectors, participar en xerrades i tallers per millorar les teves habilitats professionals i trobar assessorament sobre la teva cerca d’ocupació.

Fes la teva inscripció AQUÍ

Visita els estands de les empreses, presenta el teu currículum i troba feina!

Per a més informació podeu contactar amb:

Carles Solé

Director i secretari de la Cambra de Comerç de Valls

gerencia@cambravalls.com

Telèfon: 977 600 909

També et pot interessar