Fira Agropecuària de Vila-rodona

La Fira Agropecuària de Vila-rodona es celebrarà enguany els dies 4 i 5 de novembre del 2023. Organitzada per l’Ajuntament de Vila-rodona, any rera any, es realitza aquesta mostra multisectorial, documentada des del segle XV, concretament des de l’any 1446, amb propostes comercials i econòmiques per tots els gustos i que abasten des de la maquinària agrícola i els seus accessoris, els automòbils i una molt interessant mostra comercial. Actualment, el número d’expositor està al voltant del centenar, i el nombre de visitants supera les 10.000 persones. La Fira també té un caràcter lúdic i cultural que la converteix en un esdeveniment festiu.

La seva àrea d’influència, acostuma a ser de la comarca de l’Alt Camp, la Conca de Barberà, Baix Penedès i zones del Tarragonès. Tot i que tenim visitants d’altres poblacions més llunyanes, com serien Les Garrigues, l’Anoia, l’Alt Penedès, El Priorat, etc. Consulteu el programa de la Fira a la web oficial de l’Ajuntament de Vila-Rodona.

La Cambra de Comerç de valls hi participa amb un stand informatiu, oferint els seus serveis i activitats als visitants. La Fira fou inaugurada dissabte a la tarda. A la fotografia l’alcalde de Vila-rodona, Josep M. Comas, acompanyat pel president de la Cambra de Valls, Josep M.Rovira, el vicepresident de la Diputació, Rubén Vinyales, i la diputada al parlament Rosa M. Ibarra.

 

També et pot interessar