35a Nit de Premis

Premis i reconeixements de la Cambra de Comerç de Valls a empreses i instituciuons

PREMIS I RECONEIXEMENTS DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS A EMPRESES I INSTITUCIONS

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, a fi d’avivar i incetivar a les empreses i institucions de la demarcació, concedeix anualment uns premis i reconeixements sobre: Foment de l’Exportació;  Jove Emprenedor, a la Implantació, Ampliació i Inversió Industrial, a la Innovació Tecnològica, a la Tasca Social, Econòmica i de Servei.  Aquest any 2018, el Ple de la Cambra ha acordat distingir a les següents empreses de la comarca:

– PREMIS AL FOMENT DE L’EXPORTACIÓ 2017.

Per l’increment de les exportacions, s’atorga el premi a l’empresa HORMIPRESA, NEC, SL situada al Polígon Industrial de El Pla de Santa Maria; per la labor d’exportació més antiga i duradora, s’atorga el premi a l’empresa CATOR, SA situada a Alcover; per l’obertura de nous mercats d’exportació, s’atorga el premi a l’empresa productora i elaboradora de Vins i Caves VINITUM, amb seu a Picamoixons.

Els premis al Foment de l’Exportació 2017 estan patrocinats pel BANC DE SABADELL

– RECONEIXEMENTS A LA IMPLANTACIÓ, AMPLIACIÓ I INVERSIÓ INDUSTRIAL.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls atorga els reconeixements a les empreses: MARTKOM GLOBAL INDUSTRIES, SL situada a Alió; i a l’empresa ID LOGISTICS, SA operador logístic internacional, instal·lada a Vila-rodona.

Els reconeixements estan patrocinats pel BANC DE SABADELL

– PREMI JOVE EMPRENEDOR 2018

El guardó d’aquesta edició s’ha atorgat a XAVIER BOLEDA BOADA juntament amb el seu soci RAFAEL SALAS VENERO, que van crear l’any 2004 l’empresa MANUFACTURING & TEST COMPANY HIGHLIGTH “MATCH, SL” situada al Polígon Industrial de Valls.

El Premi al Jove Emprenedor 2018 ha estat patrocinat per l’Obra Social LA CAIXA

– RECONEIXEMENT PER LA TASCA SOCIAL, ECONÒMICA I DE SERVEI.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls atorga aquest reconeixement a la FUNDACIÓ PRIVADA RESILIS “EL GUARET” de Valls.

El reconeixement ha estat patrocinat per l’Obra Social LA CAIXA

– PREMI A LA INNOVACIÓ TECNOLÒGICA.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, concedeix aquest premi a la Innovació Tecnològica a l’empresa REPSOL INVESTIGACIONES PETROLÍFERAS, SA (RIPSA) situada a Els Garidells.

L’acte de l’entrega dels premis i reconeixements, es realitzarà a la Nit de Premis de Valls, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls i la Fundació Ciutat de Valls, el dissabte 9 de juny a partir de 2/4 de 9 del vespre en el marc del Centre Cultural Municipal de Valls.

PREMIS I RECONEIXEMENTS DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS A EMPRESES I INSTITUCIONS

També et pot interessar