Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs – FICAP 2022

Dissabte 17 i diumenge 18 de desembre del 2022

Valls viurà, el dissabte 17 i el diumenge 18 de desembre (matí i tarda) el tradicional Mercat de Nadal, Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs, FICAP 2022, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp.

Al Mercat de Nadal de Valls es reviu el tipisme, la tradició i la popularitat de l’aviram viu dins les senalles i gàbies, amb els carros que d’antic portaven els pagesos i criadors d’aviram per anar a vendre als mercats de Valls. Es tracta de l’única fira d’aviram del Camp de Tarragona amb una variada oferta de capons, galls dindis, pollastres, oques i ànecs, criats de manera casolana. A més, també hi trobareu figures de pessebre, estrelles, llums de colors, tions, verd, arbres, plantes de Nadal, vins, caves, mel, torrons, neules, dolços de la festa i altres productes artesanals, típics i necessaris per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. Passegeu i compreu a Valls, ciutat comercial, de fires, festes promocionals i mercats.

El Mercat té com a marc el centre de la ciutat: el Pati i els carrers de La Cort i Jaume Huguet, i hi trobareu una variadíssima oferta d’articles, productes i motius adients per a les festes de Nadal. Així mateix, a l’entorn de la plaça de l’Oli, el matí del dissabte es farà el mercat de la fruita i la verdura, un gran mercat que transferirà ambient i animació als carrers i places.

El dissabte 17 i el diumenge 18 de desembre, des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre, esteu tots convidats a participar en el Mercat de Nadal de Valls, un mercat que se’ns ofereix uns quants dies abans de Nadal i que obre el cicle de les festes nadalenques, que, a Valls, ciutat dels Xiquets i dels calçots, es complementaran amb un variat ventall d’actes: il·luminació de carrers, exposicions, mostra de tradicions populars, pessebres, campanyes comercials…

Sigueu tots benvinguts a Valls els dies del Mercat i durant tot el cicle de les festes nadalenques.

Comissió organitzadora del Mercat de Nadal, FICAP- 2022.

 

MERCAT D’ART JOVE: Artesania, pintura, il.lustracions, roba, complements, fotografía, productes naturals…  Tot realitzat per la comunitat d’artesans i artistes més joves! Dissabte 17 de desembre de les 10 del matí a les 9 del vespre, a la plaça del Museu Casteller. Organitza: Valls Jove (Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l’Ajuntament de Valls). Més informació AQUÍ

 

 

 

 

 

PESSEBRE MONUMENTAL: Dissabte 17 de desembre, de les 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre. Diumenge 18 de desembre, de les 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, a la Oficina de Turisme (carrer de la Cort,3)

ESCAPE ROOM. Resoleu tots els misteris que trobareu a les galeries i desactiveu la bomba a temps. Dissabte 17 de desembre, a les 6 de la tarda, al refugi Antiaeri. Activitat per a majors de 16 anys. cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme o al 977 612 530. Organitza: Oficina de Turisme de Valls

Coordina: Cambra de Comerç i Indústria de Valls

Amb la col·laboració de : Ajuntament de Valls, Comerç de valls, Associació de Criadors d’Aus “El Francolí” i Societat Sant Antoni, Port de Tarragona, Visita Valls, Valls Jove, La Ruta del Cister.

Consulta el programa del Mercat de Nadal 2022

CARTELLS EDICIONS ANTERIORS

Més informació

Cambra de Comerç i Indústria de Valls
Tel. 977 600 909 • Fax: 977 606 456
Apartat de Correus 95 • 43800 Valls
valls@cambravalls.comwww.cambravalls.com 

Oficina Municipal d’Informació i Turisme
Carrer de la Cort, 3
Tel. 977 612 530
turisme@valls.cat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar