Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs – FICAP 2023

Dissabte 16 i diumenge 17 de desembre del 2023

DESCARREGA’T EL PROGRAMA AQUÍ !

Escolta la falca del Mercat de Nadal a HIT103!

El dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal i Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs – FICAP 2023, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp.

Es tracta de l’única fira d’aviram del Camp de Tarragona amb una bona oferta d’aus de corral, capons, galls dindis, pollastres, oques i ànecs, criats a pagès. Podreu comprar les aus al Mercat de Nadal el mateix dia, amb servei d’escorxador. A més, també hi trobareu una variadíssima oferta d’arbres, figures de pessebre, vins i caves, mel, dolços objectes ornamentals, productes artesanals… i tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. Un mercat que tindrà per marc el centre de la ciutat de Valls i que la convertirà en un mercat extraordinari, ple d’ambient i animació als carrers i places, refermant Valls com la ciutat comercial, de fires, festes promocionals i mercats.

Com a novetat, enguany es podrà gaudir de la cantada de nadales que oferiran les corals vallenques durant els dos dies de Mercat, unes veus que ompliran de música, vida i energia el municipi, en unes dates tan especials com aquestes.

El Mercat té com a marc el centre de la ciutat: el Pati i els carrers de La Cort i Jaume Huguet. Així mateix, a l’entorn de la plaça de l’Oli, el matí del dissabte es farà el mercat de la fruita i la verdura, un gran mercat que transferirà ambient i animació als carrers i places. Podreu visitar-lo de les 10 del matí a les 9 del vespre (diumenge fins a les 8 del vespre) i reviure, durant els dos dies, una de les tradicions més genuïnes del calendari vallenc.

El Mercat de Nadal obre el cicle de les festes nadalenques amb una gran varietat d’actes: il·luminacions extraordinàries i música ambiental als carrers, Mostra – Concurs d’Aparadors, pessebres, representacions dels pastorets, Parc de Nadal, concerts, cavalcada de reis, campanyes i accions d’animació als carrers comercials i una àmplia programació d’actes i activitats.

Comissió organitzadora del Mercat de Nadal

Organitza: Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls.

Amb la col·laboració de :Ajuntament de Valls i Comerç de valls.

 

 

 

 

 

 

 

MERCAT D’ART JOVE: Artesania, pintura, il.lustracions, roba, complements, fotografía, productes naturals…  Tot realitzat per la comunitat d’artesans i artistes més joves!

Dissabte 16 de desembre de les 10 del matí a les 9 del vespre, a la plaça del Museu Casteller. Organitza: Valls Jove (Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l’Ajuntament de Valls). Més informació AQUÍ

PESSEBRE MONUMENTAL: Dissabte 16 i diumenge 17 de desembre, de les 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, a l’Oficina de Turisme (carrer de la Cort,3).

ESCAPE ROOM AL REFUGI ANTIAERI DE LA PLAÇA DEL BLAT. Resoleu tots els misteris que trobareu a les galeries i desactiveu la bomba a temps. Dissabte 16 de desembre, a les 6 de la tarda, al refugi Antiaeri. Activitat per a majors de 14 anys. Preu per persona 6 euros. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme o al 977 612 530. Organitza: Oficina de Turisme de Valls.

OBERTURA DE MONUMENTS

Dissabte dia 16 de desembre podreu visitar lliurement dos dels principals monuments de la ciutat: La Capella del Roser, de 10:30 a 11:30h; el refugi antiaeri de la Plaça del Blat, de 11:30 a 12:30h. Visita lliure sense reserva prèvia, preu 1€ podeu comprar la vostra entrada a la mateixa porta del monument.

Diumenge dia 17 de desembre visita guiada Descobreix Valls, una ruta per descobrir els espais més importants de Valls, com el refugi antiaeri, l’església de St.Joan, el call jueu i la capella del Roser. Inici de la visita a l’oficina de Turisme a les 11 del matí. Preu 6,5 euros. Cal fer resrva prèvia a l’Oficina de Turisme o al 977 612 530. Organitza: l’Oficina de Turisme de Valls.

Consulta el programa del Mercat de Nadal 2022

CARTELLS EDICIONS ANTERIORS

 

Més informació

Cambra de Comerç i Indústria de Valls
Tel. 977 600 909 • Fax: 977 606 456
Apartat de Correus 95 • 43800 Valls
valls@cambravalls.comwww.cambravalls.com 

Oficina Municipal d’Informació i Turisme
Carrer de la Cort, 3
Tel. 977 612 530
turisme@valls.cat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar