Mercat de Nadal i Motius nadalencs – FICAP 2022

Dissabte 17 i diumenge 18 de desembre del 2022

El dissabte 17 i el diumenge 18 de desembre (matí i tarda) Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal i Motius Nadalencs, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp.

Al Mercat de Nadal de Valls hi trobareu una variada oferta arbres i verd, figures de pessebre, vins i caves, mel, dolços, objectes ornamentals, productes artesanals… i tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. Un mercat que tindrà per marc el centre de la ciutat de Valls i que farà irradiar tota la ciutat i la convertirà en un gran mercat extraordinari que transferirà molt d’ambient i animació als carrers, la qual cosa referma Valls com a ciutat comercial, de fires, festes promocionals i mercats.

La ciutat de Valls fa més de vuit segles que celebra mercat setmanal, fet que corrobora l’arrelament i el prestigi dels mercats de la capital de l’Alt Camp. Al Mercat de Nadal de Valls es reviu el tipisme, la tradició i la popularitat amb els carros que d’antic portaven els pagesos i criadors d’aviram per anar a vendre als mercats de Valls.

El mercat s’ubicarà al carrer del Teatre, el Pati, carrers de Jaume Huguet i Jaume Mercadé, plaça Ú d’octubre, carrer de la Cort i plaça del Blat. A la plaça de l’Oli hi haurà la Mostra d’Art Jove, el dissabte al matí. A les parades hi trobareu una variada oferta d’articles, productes i motius adients per a les festes de Nadal.

Horari del mercat:

Dissabte: de 10 a 21 hores

Diumenge: de 10 a 20 hores.

    Esteu tots convidats a participar del Mercat de Nadal de Valls, un mercat que es presenta uns dies abans de Nadal 
                   i que obre el cicle de les festes nadalenques.

Organitza la Cambra de Comerç i Indústria de Valls amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, Associació de Criadors D’aus “El Francolí”, la Societat Sant Antoni.

MERCAT D’ART JOVE 2022: A la Plaça de l’Oli – Dissabte 17 de desembre de les 10 del matí a les 9 del vespre. Artesania, pintura, il.lustracIons, roba, complements, fotografía, productes naturals…  tot realitzat per la comunitat d’artesans i artistes més joves.

Organitza: Valls Jove (Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l’Ajuntament de Valls).

Recomanem aparcar a l’ampli aparcament del Barri Vell, situat a 100 metres del Mercat de Nadal, amb entrada i sortida per la muralla de Sant Antoni, i als diversos aparcaments municipals degudament senyalitzats.

 

CARTELLS EDICIONS ANTERIORS

 

 

 

 

 

 

 

MÉS INFORMACIÓ

Cambra de Comerç i Indústria de Valls
Tel. 977 600 909 • Fax: 977 606 456
Apartat de Correus 95 • 43800 Valls
valls@cambravalls.com • www.cambravalls.com

Oficina Municipal d’Informació i Turisme
Carrer de la Cort, 3
Tel. 977 612 530 De dilluns a dissabte, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda, i diumenges de 10 del matí a 2 del migdia.
Per a més informació: turisme@valls.cat

També et pot interessar