Mercat de Nadal de Valls

Mercat de Nadal de Valls. Es celebra anualment el penúltim o últim cap de setmana abans de Nadal.

DISSABTE 12 i DIUMENGE 13 DE DESEMBRE
MERCAT DE NADAL I MOTIUS NADALENCS – FICAP 2020

Foto

El dissabte 12 i el diumenge 13 de desembre (matí i tarda) Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal i Motius Nadalencs, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp.

Degut a la situació actual que estem vivint enguany no hi haurà Fira de Capons ni Aviram i per tant no podrem reviure la tradició dels pollastres, galls dindi, oques i capons vius, posats en plena plaça del Blat.

A causa de la Covid-19, el mercat ocuparà un espai més ampli i perimetral, i comptarà amb totes les mesures de seguretat. L’escenari principal serà El Pati i els seus carrers adjacents. Els expositors s’estendran pel centre de la ciutat ocupant la plaça del Blat i els carrers de la Cort, Jaume Huguet i Jaume Mercadé, i com a novetat també hi haurà parades al carrer del Teatre. Serà obligatori l’ús de la mascareta tant pels paradistes com pels visitants; hi haurà d’haver una distància de 2 metres entre expositors. Enguany també s’aposta pels informadors, persones voluntàries que informaran de les mesures Covid-19 segons la situació sanitària vigent.

Al Mercat de Nadal de Valls hi trobareu una variadíssima oferta arbres i verd, figures de pessebre, vins i caves, mel, dolços, objectes ornamentals, productes artesanals… i tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. Un mercat que tindrà per marc el centre de la ciutat de Valls i que farà irradiar tota la ciutat i la convertirà en un gran mercat extraordinari que transferirà molt d’ambient i animació als carrers, la qual cosa referma Valls com a ciutat comercial, de fires, festes promocionals i mercats..

La ciutat de Valls fa més de vuit segles que celebra mercat setmanal, fet que corrobora l’arrelament i el prestigi dels mercats de la capital de l’Alt Camp. Al Mercat de Nadal de Valls es reviu el tipisme, la tradició i la popularitat amb els carros que d’antic portaven els pagesos i criadors d’aviram per anar a vendre als mercats de Valls. Enguany, però, degut a la situació actual que estem vivint, no hi haurà Fira de Capons ni Aviram i per tant no podrem reviure la tradició dels pollastres, galls dindi, oques i capons vius, posats en plena plaça del Blat.

El mercat s’ubicarà del carrer del Teatre, el Pati, carrers de Jaume Huguet i Jaume Mercadé, plaça Ú d’octubre, carrer de la Cort i plaça del Blat. A la plaça de l’Oli hi haurà la Mostra d’Art Jove, el dissabte al matí. A les parades hi trobareu una variada oferta d’articles, productes i motius adients per a les festes de Nadal.

El Mercat estarà obert dissabte de les 10 del matí fins a les 9 del vespre (diumenge fins a 8 del vespre), esteu tots convidats a participar en el Mercat de Nadal de Valls, un mercat que se’ns ofereix uns quants dies abans de Nadal i que obrirà el cicle de les festes nadalenques, que, a Valls, ciutat dels Xiquets i dels calçots. A valls hi ha comerç, i on hi ha comerç hi ha vida.

Sigueu tots benvinguts a Valls, els dies del Mercat i durant tot el cicle de les festes de Nadal.

Comissió Organitzadora
Mercat de Nadal – FICAP-2020

Fotob

MERCAT DE NADAL I MOTIUS NADALENCS, FICAP – 2020

Mercat de Nadal de Valls

MERCAT DE NADAL 2020: El dissabte 12 i el diumenge 13 de desembre, obert de les 10 del matí a les 9 del vespre (diumenge fins a 8 del vespre), a la plaça del Blat, al Pati i als carrers de la Cort, Jaume Huguet, Jaume Mercadé i del Teatre.

Coordinació: Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, Associació de Criadors D’aus “El Francolí”, la Societat Sant Antoni.

www.cambravalls.com

MERCAT D’ART JOVE 2020: A la Plaça de l’Oli – Dissabte 12 de desembre de les 10 del matí a les 9 del vespre. Artesania, pintura, il.lustracIons, roba, complements, fotografía, productes naturals…  tot realitzat per la comunitat d’artesans i artistes més joves.

Organitza: Valls Jove (Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l’Ajuntament de Valls). Per més informació: www.vallsjove.cat

APARCAMENT

Recomanem aparcar a l’ampli aparcament Barri Vell, situat a 100 metres del Mercat de Nadal, amb entrada i sortida per la muralla de Sant Antoni, i als diversos aparcaments municipals degudament senyalitzats.

MÉS INFORMACIÓ

Cambra de Comerç i Indústria de Valls
Tel. 977 600 909 • Fax: 977 606 456
Apartat de Correus 95 • 43800 Valls
valls@cambravalls.com • www.cambravalls.com

Oficina Municipal d’Informació i Turisme
Carrer de la Cort, 3
Tel. 977 612 530 De dilluns a dissabte, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda, i diumenges de 10 del matí a 2 del migdia.
Per a més informació: turisme@valls.cat

També et pot interessar