34a Nit de Premis

Premis al foment de l'exportació, jove emprenedor i reconeixements, atorgats per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls

PREMIS AL FOMENT DE L'EXPORTACIÓ, JOVE EMPRENEDOR I RECONEIXEMENTS, ATORGATS PER LA CAMBRA DE COMERÇ I INDÚSTRIA DE VALLS

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, a fi d’avivar i incentivar a les empreses i institucions de la demarcació, concedeix anualment uns premis i reconeixements sobre: foment de l’exportació; jove emprenedor, a la implantació, ampliació i inversió industrial, a la tasca social, econòmica i de serveis.

Aquest any 2017, el Ple de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha acordat distingir a els següents empreses de la comarca:

– PREMIS AL FOMENT DE L’EXPORTACIÓ 2016

Per l’obertura de nous mercats d’exportació s’atorga el premi a l’empresa STANGEST, SL  empresa familiar del sector veterinari amb seu al Polígon Industrial de Valls. Per l’increment de les exportacions s’atorga el premi a l’empresa SCHÜTZ IBÉRICA, SL  empresa líder al sector de l’embalatge industrial amb seu al Polígon Industrial Parc Pla de El Pla de Santa Maria. Per la labor d’exportació més antiga i duradora s’atorga el premi a l’empresa NOREL, SA  empresa dedicada al desenvolupament, fabricació i comercialització d’additius per a la nutrició animal, amb seu al Polígon Industrial de Valls.

Els Premis al Foment de l’Exportació 2016 estan patronciats pel BANC DE SABADELL.

– RECONEIXEMENTS DE LA CAMBRA DE COMERÇ I INDÚSTRIA DE VALLS A LA IMPLANTACIÓ, AMPLIACIÓ I INVERSIÓ INDUSTRIAL

Se’ls hi atorga a les empreses: SCA HYGIENE PRODUCTS. SL, situada a Puigpelat-Valls, companyia global líder en productes i solucions d’higiene per a la salut i benestar de les persones. FLUVITEX, SA, situada al Polígon Industrial de Valls, empresa autòctona que es va implantar l’any 2013 i que es dedica a la fabricació de nòrdics, coixineres i coixins en un procés molt tecnificat.

Els Reconeixements són patrocinats pel BANC DE SANTANDER

– PREMI AL JOVE EMPRENEDOR 2017

El guardó d’aquesta edició s’ha atorgat a EDUARD SEGURA JOBAL, de 44 anys d’edat, dissenyador industrial en perfil creatiu.  Ha creat Lavakan, que fabrica cabines d’spa per a gossos i recentment ha inventat i patentat un concepte de maquina de rentat i assecat “Wellness”, per a gent gran, en via de fabricació.  L’empresa està ubicada al Polígon Industrial de Valls

El Premi al Jove Emprenedor 2017 ha estat patrocinat per l’OBRA SOCIAL “LA CAIXA”

– RECONEIXEMENT DE LA CAMBRA DE COMERÇ I INDÚSTRIA DE VALLS, PER LA TASCA SOCIAL, ECONÒMICA I DE SERVEI

Se li atorga a l’Associació: APRODISCA (Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica) és una entitat social, sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública especialitzada en la prestació de serveis per a persones amb discapacitat, que va ser creada l’any 1983 i compta amb una llarga trajectòria en promoure i gestionar recursos i programes en l’àmbit de la integració social i laboral.

El Reconeixement és patrocinat per L’OBRA SOCIAL “LA CAIXA”.

Els premis i reconeixements, seran entregat en el decurs de la Nit de Premis de Valls, que se celebrarà el dissabte 6 de maig, a partir de 2/4 de 9 del vespre, en el marc del Centre Cultural Municipal de Valls.  Els tiquets per al sopar poden adquirir-se a la Cambra de Comerç de Valls, fins el dimecres 3 de maig.

PREMIS AL FOMENT DE L’EXPORTACIÓ, JOVE EMPRENEDOR I RECONEIXEMENTS

També et pot interessar