32a Nit de Premis

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls concedeix els premis al foment de l'exportació, jove emprenedor i reconeixement a la fundació GINAC

32a NIT DE PREMIS A VALLS - Dissabte 20 de juny

El Ple de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, desprès de valorar els mèrits de les empreses exportadores de la demarcació de la Cambra, acordà per unanimitat, concedir els  premis al Foment de l’Exportació 2014, el Premi Jove Emprenedor 2015 i reconeixement a les següents empreses:

PREMIS AL FOMENT DE L’EXPORTACIÓ

Per la labor d’exportació més antiga i  duradora a l’empresa FIELDTURF POLIGRAS, S.A.,  situada a la carretera del Pla núm. 243, al polígon industrial de Valls. L’empresa, d’origen català, va ser constituïda al 1988 per al disseny, comercialització i construcció de paviments esportius, especialment de gespa artificial, en un moment en que aquest tipus de paviment es trobava en un procés d’evolució i creixement continuat al mercat. En el decurs d’aquests anys, l’empresa ha estat capdavantera al mercat espanyol i a Europa.

Al 2006 es va decidir la implantació d’una planta de producció local i, dins de les diverses possibilitat estudiades, es va escollir la ciutat de Valls com la més favorable per a Poligras per la seva ubicació estratègica, l’oferta de naus, el potencial humà  i el dinamisme empresarial de la ciutat. El temps ha confirmat que la decisió va ser la més encertada i l’empresa, que actualment compta amb uns quaranta col·laboradors, continua liderant el mercat de paviments de gespa artificial.

Passat un temps, en concret a mitjans de l’any 2010, l’empresa es va integrar a la companyia FieldTurf, líder mundial de paviments esportius que, a la vegada, pertany al Grup Tarkett, multinacional líder en paviments que està present a més de 100 països, amb 22.000 empleats, 34 emplaçaments industrials i que ven 1,3 milions de metres quadrats de paviments cada dia mundialment.

La integració al grup ha reforçat la visió global de negoci de Poligras i aporta una millora constant en la producció, qualitat i servei per tots els països en els que el grup està present. Com exemples representatius es pot anomenar una instal·lació recent a la Índia de 40.000 m2 de gespa artificial produïts a Valls i l’enviament a Nova Zelanda de material per paisatgisme també produïts a la fàbrica de l’Alt Camp.

Pàgina Web : www.fieldturf.eu

 

Per l’obertura de nous mercats d’exportació a l’empresa GRUPMICROS situada a la carretera de Puigpelat, s/n a Vilabella.  El 1987 es va fundar l’empresa Micros amb l’objectiu d’oferir un servei de subministrament de productes consumibles en l’entorn ofimàtic. Aquesta empresa va ser l’embrió del que avui és GrupMicros, un conjunt d’empreses unides pel mateix objectiu: col.laborar amb els clients en la identificació dels seus productes i en rentabilitzar els seus processos productius i logístics . La trajectòria de creixement constant i l’evolució cap a l’especialització en determinats sectors ha potenciat l’increment de nous serveis amb un pes específic important en les empreses que configuren GrupMicros i que asseguren un servei més integral als clients.

Actualment, GrupMicros està integrat per cinc empreses que surten al mercat amb 2 marques clarament diferenciades:

etiquetes.cat > Fabriquen etiquetes autoadhesives per a molts sectors, però amb especial interès pels sectors del vi, cava, olis, cerveses.

grupmicros.com > Ofereixen solucions d’identificació automàtica per a magatzems i processos logístics, donant una ampli servei des de l’assessorament prevenda fins a un servei postvenda professionalitzat i àgil.

GrupMicros compta amb un equip humà de més de quaranta persones; amb unes instal.lacions globals superiors als 2.500 m2, amb oficina central a Vilabella i delegació comercial a Maçanet de la Selva (Girona) i amb un volum de negoci anuals superior als set milions d’euros.

Els sectors i països on més exporten son:

  • Etiqueta Industrial amb als nivells de certificació > Automoció > UE, Països de l’Est, Àfrica
  • Etiquetes especials per construcció > Espanya i Llatinoamèrica
  • Etiquetes per al sector vitivinícola i botelleria > Països Catalans i Espanya www.etiquetes.cat
  • Etiquetes per al sector tèxtil/moda > UE
  • Hardware i Software d’identificació Automàtica > En breu, EU, via e-commerce www.grupmicros.com
  • L’objectiu principal de GrupMicros és el mateix que el dia de la seva fundació: ajudar als clients a millorar la rentabilitat dels seus negocis.

Per l’increment de les exportacions, a l’empresa SÍNDAR EUROPEA SL  situada a l’avinguda de Reus, s/n, a Alcover.  Síndar és una empresa familiar de 50 treballadors ubicada a Alcover que es dedica a la fabricació e instal·lació de decoracions en fusta per a projectes singulars.

Actualment té filial a Marroc on està col.laborant en diversos projectes de gran complexitat tècnica i decorativa, entre ells el Hotel Four Seasons de Casablanca; el Palau del Emir de Qatar a Ifrane i el Camp de Golf Alhouara a Tanger. Actualment té projectes en estudi a Diversos països com França; Qatar; Kazajistán i Rússia.

Altres projectes singulars on ha col.laborat aquests últims anys son l’edifici del Govern de Turkmenistán, l’Hotel Sofitel Mogador a Marroc i la Biblioteca Nacional de Brussel·les.

Pàgina Web:  www.sindar.es

Els premis a l’exportació son patrocinats per BANC de SABADELL.

 

PREMI AL JOVE EMPRENEDOR 2015

Premi al Jove Emprenedor 2015 a XAVIER SOLÉ ESCOBEDO, de 41 anys d’edat, fundà l’empresa TESTCAT VALLS, SLU l’any 2012, situada al Polígon Industrial de Valls, i dedicada a la fabricació d’equips de test per al cablejat d’electrodomèstics i automoció i el mecanitzat de peces en general; actualment fan peces per a tots els cotxes nous que surten de les marques AUDI, VOLKSWAGEN, OPEL i mecanitzats pel cotxe nou Bugatti.

Xavier Solé va estudiar batxillerat i COU, posteriorment delineació a l’institut politècnic Jaume Huguet de Valls, va començar l’empresa des de zero, i actualment hi ha una inversió de mig milió d’euros. Actualment hi treballen 10 persones, amb perspectives d’expansió immediates. Treballen per a empreses d’arreu de l’Estat, majoritàriament empreses de Guipúzkoa, Aragó i Galícia. L’empresa disposa de 5 centres de mecanitzat,  i tota la maquinària i utillatges d’alta tecnologia.

TESTCAT VALLS SLU és una empresa amb forces expectatives, que camina vers la internacionalització i en la que tot l’equip humà posa la dedicació i esforços per a assolir els reptes de futur immediat.

Pàgina Web : www.testcat.es

El premi per al jove Emprenedor és patrocinat per “LA CAIXA”.

 

Reconeixement de la Cambra de Comerç de Valls a la Fundació Ginac, per la tasca  social econòmica i de servei.

La Fundació Ginac és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la felicitat  de les persones amb discapacitat i / o trastorn mental de la Comarca del Alt Camp i de les seves famílies, promovent  la seva autonomia i el procés de presa de decisions, dins d’una cultura de la qualitat i de la gestió sostenible.

La col·laboració amb la Fundació Santa Teresa del Vendrell i amb la Fundació Onada, permet construir un futur compartit, crear sinergies i avançar en la qualitat assistencial i en la viabilitat econòmica dels projecte.

La Fundació Ginac, amb seu al Polígon Industrial de Valls, mou unes 200 persones, que realitzen tasques per a empreses industrials, jardineria, treballs forestals i ambientals… i en el projecte territorial integrat de Mas Forès d’ Alcover que te el suport de la societat civil i l’ Ajuntament d’Alcover, realitzant en conjunt una important tasca social, econòmica, de servei i reinserció a la comarca. La Cambra de Comerç de Valls reconeix la important tasca que realitza.

Pàgina web: www.fundacioginac.org

El reconeixement de la Cambra de Comerç i Industria de Valls a la fundació Ginac ha estat patrocinat per “LA CAIXA”.

 

Els premis, seran entregats en el decurs de la Nit de Premis de Valls que se celebrarà dissabte 20 de juny, a partir de 2/4 de 9 del vespre, en el marc del Centre Cultural Municipal de Valls. Els tiquets per al sopar poden adquirir-se a la Cambra de Comerç de Valls fins el dimecres 17 de juny.

PREMIS A L’EXPORTACIÓ i JOVE EMPRENEDOR – CAMBRA VALLS

També et pot interessar