Fes-te soci de la Cambra

Fes-te de la Cambra

 

La Cambra al costat de les empreses

La Cambra de Valls, amb més de 111 anys d’història, és una de les institucions més representatives de la societat civil del país i un referent de primer ordre per a l’empresariat de Valls i de l’Alt Camp. En aquesta intensa trajectòria s’ha caracteritzat per impulsar una gran diversitat de projectes en benefici de la societat i de les empreses que la conformen.

Des de la Cambra intentem ajudar-vos a crear negoci, a formar-vos millor i a projectar-vos al món.

Amb la voluntat i compromís d’adaptar-nos a les necessitats actuals de les empreses, hem potenciat el departament de Serveis Cambra Valls on s’integren no només tots els serveis la Cambra ofereix a les empreses, sinó també un seguit d’avantatges dels quals en podeu ser beneficiaris.

Aquesta renovada plataforma de negocis ofereix diverses modalitats d’adhesió per accedir als serveis i activitats de la Cambra de Valls de forma personalitzada, ràpida i propera que s’ha concretat segons el volum de negoci de l’empresa.

Em vull fer soci de la cambra!

Posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari.  Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

  En compliment de la llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI CE), Vd. Ens autoritza a remetre’l-hi per mitjans electrònics publicitat i comunicacions que poden ser del seu interès i/o documents per a la correcta execució de la relació establerta. D’acord amb lo establert en el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES 679/2016 DE L’UNIÓ EUROPEA, (RGPDUE), vd. Consenteix en que les seves dades siguin recopilades i tractades per la CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ I INDUSTRIA DE VALLS amb la finalitat de remetre la newsletter de la entidad.

  Informació básica sobre Protecció de Dades:

  Responsable: CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ I INDUSTRIA DE VALLS. Delegat de Protecció de dades: dpd@cambravalls.com Finalitat: Gestió de les dades necessaries per poder enviar la newsletter de la entitat per voste sol.licitada. Legitimació: - L’interesat va donar el seu consentiment per el tractament de les seves dades personals per a un o varios fins específics. Destinataris: No es cediran dades a tercers, llevat hi hagi una obligació legal. Drets: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió, així com altres que poden tenir reconeguts, tal i com es detalla en la informació addicional. Informació adicional: Pot consultar la informació addicional y detalada sobre protecció de dades en la nostra pàgina web: www.cambravalls.com
  O pot sol.licitar el fullet explicatiu en el nostre establiment.

  També et pot interessar