#EmpresaAjudaEmpresa

CambraEAEllarg

Empresa Ajuda Empresa

L’Àrea de Valls, de la demarcació de la Cambra de Comerç de Valls, és una Àrea amb economia diversificada: Indústria, Comerç, Agricultura, Turisme, Serveis … i cada sector, també molt diversificat, amb indústries, comerços, serveis de les més diverses especialitats i rams.

La Cambra ha posat en marxa la campanya #EmpresaAjudaEmpresa que pretén fomentar que les empreses d’aquí comprin en general aquí, que les empreses comprin a altres empreses, tallers, establiments comercials i de serveis principalment de l’Àrea de Valls, i així, en les actuals circumstàncies, provocarem una major activitat econòmica dins l’Àrea de Valls.

A la vegada, comprant al comerç de l’Àrea de Valls, potenciem el comerç de proximitat, que dóna vida, servei i llocs de treball als mateixos municipis i constitueixen un motor econòmic pel conjunt de la nostra zona.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls s’ofereix per facilitar dades, informacions, contactes i tot el que pugui contribuir a un major potenciament econòmic de l’Àrea de Valls: Despesa de Proximitat és Despesa amb Seguretat.

Si voleu conèixer quins serveis teniu a l’abast o bé si us voleu oferir els vostres serveis a les empreses del territori, us demanem que ompliu el formulari de sota. Amb les vostres respostes, la Cambra de Comerç de Valls, podrà aconseguir informació de primera mà sobre les necessitats reals de les empreses de la demarcació i us podrà assessorar personalment.

A partir de la informació recopilada es plantejaran accions futures que tindran com a objectiu principal la relació empresarial de proximitat.

Per donar-vos d’alta en la campanya #EmpresaAjudaEmpresa, ompliu el qüestionari:

  Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

  En compliment de la llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI CE), Vd. Ens autoritza a remetre’l-hi per mitjans electrònics publicitat i comunicacions que poden ser del seu interès i/o documents per a la correcta execució de la relació establerta. D’acord amb lo establert en el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES 679/2016 DE L’UNIÓ EUROPEA, (RGPDUE), vd. Consenteix en que les seves dades siguin recopilades i tractades per la CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ I INDUSTRIA DE VALLS amb la finalitat de remetre la newsletter de la entidad.

  Informació básica sobre Protecció de Dades:

  Responsable: CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ I INDUSTRIA DE VALLS. Delegat de Protecció de dades: dpd@cambravalls.com Finalitat: Gestió de les dades necessaries per poder enviar la newsletter de la entitat per voste sol.licitada. Legitimació: - L’interesat va donar el seu consentiment per el tractament de les seves dades personals per a un o varios fins específics. Destinataris: No es cediran dades a tercers, llevat hi hagi una obligació legal. Drets: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió, així com altres que poden tenir reconeguts, tal i com es detalla en la informació addicional. Informació adicional: Pot consultar la informació addicional y detalada sobre protecció de dades en la nostra pàgina web: www.cambravalls.com
  O pot sol.licitar el fullet explicatiu en el nostre establiment.

  També et pot interessar