Formació i consultoria

A la Cambra sempre ens ha agradat sensibilitzar i formar sobre les novetats que afecten a les empreses, avançar-nos a les seves necessitats, cercar les coincidències i afavorir les sinergies, fins i tot amb les altres empreses que tradicionalment hem considerat com a competidores.

La formació empresarial no és aliena a aquesta nova manera de presentar-se al mercat i per això des de fa molts anys, mantenim una aliança estratègica amb Grup CIEF, qui ens permet proposar una oferta formativa oberta en les nostres instal·lacions durant tot l’any, que supera la cinquantena de cursos, a més a més d’una àmplia proposta de cursos online i altres serveis de millora contínua i de consultoria, que els interessats poden consultar a les webs de la Cambra i de Grup CIEF.

El core business de Grup CIEF és la formació, sent una de les entitats líders de l’Estat en l’outsourcing de la gestió de les bonificacions per a la formació davant la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo (FEFE).

Programa packs formatius trimestralment a les instal·lacions de la Cambra en obert, en els que inclouen la tramitació i gestió de la bonificació dels mateixos per les empreses participants.

Igualment, podem adaptar qualsevol necessitat a mida a la mateixa empresa.

 

 

 

 

 

POLÍTICA DE QUALITAT

que fa la cambra
També et pot interessar