Inaugurada la primera edició de l’exposició especial d’art de la Firagost 2023

Vint-i-dos artistes vallencs del Grup de Nadal d'Artistes Vallencs exposen a Ca LLeonart les seves obres de temàtica agrícola. Des de la Cambra es vol fomentar el talent i la creativitat vallenca.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i la Comissió organitzadora de la Firagost, juntament amb el Grup de Nadal d’Artistes Vallencs, són els impulsors d’aquesta primera exposició d’art de la Firagost focalitzada al Camp i a la Fira. Vint-i-dos artistes vallencs del Grup de Nadal d’Artistes Vallencs exposen les seves obres de temàtica agrícola a Ca LLeonart, a la plaça dels Alls número 10.

El passat dijous 13 de juliol a les set de la tarda va tenir lloc la inauguració oficial amb una bona acollida per part dels assistents. Des de la Cambra es vol fomentar el talent i la creativitat local. El seu president, Josep M.Rovira, va destacar:” L’art és una manera de guanyar-se la vida, i des de la Cambra volem donar a conèixer el talent vallenc i que puguin vendre les seves obres en un aparador com la Firagost.

Podeu visitar l’exposició, fins el 5 d’agost, els dies feiners de 19 a 21h, els dies de Firagost de 10 a 22h, i dissabte i diumenge d’11 a 13:30h.

També et pot interessar