Presentació de l’INFORME DE CONJUNTURA 4t. Trimestre 2018

Dijous 28, al matí, s’ha presentat a la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, “L’Informe de Conjuntura”. L’Economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, corresponent al quart trimestre de 2018, amb l’anàlisi de l’economia mundial, economia espanyola i catalana, l’economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, l’ocupació i l’atur, la contractació laboral, la distribució comarcal de la nova ocupació, la creació de societats mercantils i la seva capitalització, altres indicadors d’activitat: el port de Tarragona i l’aeroport de Reus, l’activitat turística, la variació de preus, el finançament de l’economia, el comerç amb l’exterior…  que realitzen la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial de la URV i les Cambres de Comerç de Reus, Tarragona, Tortosa i Valls i elaborat pel Grup de Recerca d’Indústria i Territori (GRIT) de la URV, amb el suport de la Diputació de Tarragona.

L’acte ha estat presidit pel President de la Cambra de Comerç de Reus, i presentat per la Dra. Mercedes Teruel, Directora de la Càtedra i el Sr. Joaquim Margalef, Catedràtic de la URV, acompanyats de representants de les Cambres de Tarragona, Tortosa i Valls.

Esperem que sigui del vostre interès per conèixer la última realitat econòmica del nostre entorn immediat i les seves perspectives.

INFORME DE CONJUNTURA 4t. Trimestre 2018

També et pot interessar