Formació ocupacional

Actualment s’està realitzant el crus  formatiu d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, amb certificat de professionalitat nivell 1. L’acció formativa consta de 370 hores en total (290 hores de teoria i 80 hores de pràctica).

Amb aquesta formació, els alumnes aprenen a realitzar operacions auxiliars per la producció i manteniment de plantes en vivers i centres de jardineria; operacions auxiliars bàsiques per la instal·lació de jardins, parcs i zones verdes; operacions auxiliars bàsiques pel manteniment de jardins, parcs i zones verdes. Aconseguit el títol, els alumnes podran treballar com a peó agrícola, peons d’horticultura i jardineria, peó de vivers o peó de centres de jardineria.

El curs va iniciar-se dilluns 20 de març i acabarà el dijous 22 de juny. La formació és de dilluns a dijous, en horari de matí, a les aules formatives de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls.

La formació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Imatges a l’aula:

Contacta’ns

Gemma Montserrat
formacio@cambravalls.com
Telèfon: 977 600 909

També et pot interessar