Fira d’Andorra – Obre mercat al País dels Pirineus

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls participa cada any a la Fira d’Andorra la Vella. Obre o consolida el mercat andorrà amb la Cambra!

La “43a Fira d’Andorra la Vella” se celebrarà enguany els dies 21, 22 i 23 d’octubre. És una fira de caràcter multisectorial d’accés lliure que aplega uns cent trenta expositors, la major part andorrans, i que en les últimes edicions ha rebut més de 70.000 visitants del Principat d’Andorra, França i altres països. Els visitants són comerciants, industrials, establiments de serveis i restauració, ciutadans de les poblacions del contorn i turistes.

Des de la Cambra participarem a la Fira Multisectorial d’Andorra 2022 amb un estand promocional, donant visibilitat a les empreses de la demarcació i promocionant els seus productes i serveis.

OBJECTIU

  • Fomentar, consolidar, incrementar i generar noves relacions comercials de les empreses de la demarcació de la Cambra de Valls amb Andorra i França.
  • Donar a conèixer les empreses de la demarcació de la Cambra de Valls al teixit socioeconòmic i empresarial d’Andorra

PDF :: DIRECTORI D’EMPRESES PARTICIPANTS EDICIÓ 2022

 

PARTICIPA-HI!

Hi ha dues modalitats de participació:

  • EXPOSICIÓ DE PRODUCTES (Mostra de productes + directori empreses exportadores)

S’ha dissenyat un nou estand per tal de donar més visibilitat als productes exposats. Es delimitaran uns espais d’exposició que donaran molta visibilitat al producte i a l’empresa. Els productes aportats s’ubicaran en un dels espais, que també comptarà amb la imatge de l’empresa, amb la corresponent informació de contacte (targetes, tríptics, …).

Preu empresa sòcia Cambra: 50,00€

Preu empresa no sòcia Cambra: 100,00€

  • DIRECTORI D’EMPRESES  EXPORTADORES (format imprès i digirtal)

S’editaran 1500 exemplars d’una guia que es repartirà els dies de la fira entre els visitants. Al directori hi apareixerà la informació de l’empresa, la cartera de productes/serveis i les dades de contacte. La Cambra aportarà personal els dies de la fira per repartir el directori i posar en valor les empreses i els productes que hi apareguin.

Preu empresa sòcia Cambra PREMIUM: 30,00€

Preu empresa sòcia Cambra PLUS  i BÀSIC: 30,00€

Preu empresa no sòcia Cambra: 60,00€

Per participar-hi ens heu de retornar la fitxa d’inscripció abans del dilluns 10 d’octubre de 2022 al correu electrònic internacional@cambravalls.com

FITXA D’INSCRIPCIÓ 2022

DOCUMENT INFORMATIU

A disposició per qualsevol dubte, aclariment o consulta que ens vulgueu fer al respecte.

Sergi Mestres Tenias
Departament de Comerç Exterior
internacional@cambravalls.com
Telèfon: 977 600 909
Fax: 977 606 456

 

També et pot interessar