Fira d’Andorra – Obre o consolida mercat al País dels Pirineus amb la Cambra de Comerç de Valls

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls participa, un any més, a la 44a edició de la Fira d’Andorra la Vella amb un estand promocional per tal de donar visibilitat i promocionar els productes i serveis de les empreses de la demarcació.

OBJECTIU

  • Fomentar, consolidar, incrementar i generar noves relacions comercials de les empreses de la demarcació de la Cambra de Valls amb Andorra i França.
  • Donar a conèixer les empreses de la demarcació de la Cambra de Valls al teixit socioeconòmic i empresarial d’Andorra

La “44a Fira d’Andorra la Vella” se celebrarà al Parc Central els dies 27, 28 i 29 d’octubre. És una fira de caràcter multisectorial d’accés lliure que aplega uns 150

expositors i que en les últimes edicions ha rebut més de 70.000 visitants del Principat d’Andorra, França i altres països. Els visitants són comerciants, industrials, establiments de serveis i restauració, ciutadans de les poblacions del contorn i turistes, i també francesos i d’altres nacionalitats. L’agermanament de les ciutats de Valls i Andorra la Vella, des de fa més de cinquanta anys, facilita la relació comercial entre ambdós països.

Consulta el directori d’empreses participants

PARTICIPA-HI!

Hi ha dues modalitats de participació:

  • EXPOSICIÓ DE PRODUCTES (Mostra de productes + directori empreses exportadores)

S’ha dissenyat un estand de 3mx3m per donar visibilitat als productes i les empreses que participen de la Fira. Es delimitaran uns espais d’exposició que donaran gran visibilitat al producte i a l’empresa. Els productes aportats s’ubicaran en un dels espais, que també comptarà amb la imatge de l’empresa, amb la corresponent informació de contacte, material audiovisual (targetes, tríptics, …).

Preu determinat per cadascun dels espais. (Consulta el dossier informatiu que trobaràs més avall). Els espais s’atorgaran per odre d’entrada de les sol·licituds.

  • PRESÈNCIA AL DIRECTORI D’EMPRESES (format imprès i digital)

S’editaran 3.000 exemplars d’un llibret directori que es repartirà els dies de la fira entre els visitants. Al directori hi apareixerà la informació de l’empresa, la cartera de productes/serveis i les dades de contacte. La Cambra aportarà personal els dies de la fira per repartir-lo  i posar en valor les empreses i els productes que hi apareguin.  Aquestes persones seran les encarregades de facilitar i obtenir els contactes per les futures relacions comercials. Les empreses que ho desitgin també poden assistir a l’estand de la Cambra per promocionar i informar del seu producte o servei de forma presencial.

Presència al directori amb pàgines interiors en blanc i negre

Preu empresa sòcia Cambra: 35,00 €

Preu empresa no sòcia Cambra: 65,00€

Presència al directori amb pàgines a color:

Preu empresa sòcia Cambra: 75,00 €

Preu empresa no sòcia Cambra: 110,00€

Per participar a la Fira ens heu de retornar la fitxa d’inscripció que teniu tot seguit abans del divendres 6 d’octubre de 2023 al correu electrònic internacional@cambravalls.com

FITXA D’INSCRIPCIÓ 2023

DOSSIER INFORMATIU

A disposició per qualsevol dubte, aclariment o consulta que ens vulgueu fer al respecte.

Sergi Mestres Tenias
Departament de Comerç Exterior
internacional@cambravalls.com
Telèfon: 977 600 909
Fax: 977 606 456

 

També et pot interessar