Fira – Mercat del Vehicle Usat “Valls Ocasió”

Una de les principals fires de vehicles semi-nous del Camp de Tarragona.

Valls Ocasió : 9a Fira del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics

Enguany la fira arriba amb premi. Els dies 11, 12 i 13 de juny del 2021 al Passeig de l’estació

Oberta divendres 11, de les 18 a les 21 hores del vespre; el dissabte 12, de les 10 del matí a les 21 del vespre i el diumenge 13, de les 10 del matí a les 20 hores de la tarda. Fira subjecte a la normativa Covid-19, dissenyada en col·laboració amb l’Ajuntament de Valls i l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’Automoció. El sector de l’automoció preveu una bona afluència de contactes comercials.

Centenars de vehicles participaran, de divendres a diumenge 11, 12 i 13 de juny, a Valls, a la “9a Fira – Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics”, “Valls, Ocasió”, que es realitzarà al Passeig de l’Estació de Valls. Entre les novetats d’aquest any, es recupera la fira-mercat amb totes les mesures sanitàries necessàries perquè sigui segura, amb aforament limitat al 70%, gel hidroalcohòlic pels visitants, protectors als seients dels vehicles, etc.
Enguany se sorteja una nit d’hotel en habitació superior, per a dues persones, a l’Hotel Fèlix de Valls entre tots els que comprin un vehicle. A més, els visitants de la fira també podran gaudir d’una promoció especial amb un descompte del 10% en el preu de l’habitació si reserven a la web www.felixhotel.net amb el codi FELIXOCASIO10. El
guanyador del sorteig s’anunciarà el dilluns 14 de juny a les xarxes socials de la Cambra.

La Fira-Mercat estarà oberta divendres 11, de les 18 de la tarda a les 21 hores del vespre; el dissabte 11, de les 10 del matí a les 21 del vespre i el diumenge 12, de les 10 del matí a les 20 hores de la tarda, amb una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i garantia: turismes, 4 x 4, furgonetes, vehicles industrials; caravanes; vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes, VMP elèctrics… El sector de l’automoció preveu una bona
afluència de contactes comercials.

La coordinació és a càrrec de la Cambra de Comerç i Industria de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Valls i ASTAVE, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’Automoció.

MÉS INFORMACIÓ

Cambra de Comerç i Indústria de Valls
Tel. 977 600 909 • Fax: 977 606 456
Apartat de Correus 95 • 43800 Valls
valls@cambravalls.com • www.cambravalls.com

AutoIMG
AutoIMG
ec af eb be faaeddeae
AutoIMG
IMG  scaled
l
També et pot interessar