12a Fira del Vehicle a Valls

Divendres 17 i dissabte 18 de maig del 2024 al Passeig de l'Estació, de deu del matí a nou del vespre.

Falca promocional a RAC 1 i rac105

Una de les principals fires-mercats de vehicles nous, seminous, ocasió, km 0 i mobilitat elèctrica del Camp de Tarragona.

Valls es convertirà en ciutat automobilística els dies 17 i 18 de maig, amb la celebració de la dotzena edició de la Fira del Vehicle. El Passeig de l’Estació exposarà una àmplia oferta de vehicles a motor seminous, nous, d’ocasió, km 0 i mobilitat elèctrica. La Fira estarà oberta divendres i dissabte de deu del matí a nou del vespre i exposarà uns 200 vehicles. Com a novetat, enguany hi haurà atraccions infantils per la canalla, a l’altura del Parc Barrau. El sector de l’automoció es mostra optimista i preveu una bona afluència de contactes comercials. La Fira és una bona ocasió per adquirir vehicles amb importants descomptes. Enguany hi participen 6 concessionaris:

Un any més la Fira arriba amb sortejos!

Entre tots els que comprin un vehicle durant els dos dies de la Fira se sortejarà una nit d’hotel en habitació superior amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls. A més, els visitants de la fira també podran gaudir d’una promoció especial amb un descompte del 10% en el preu de l’habitació si reserven a la web www.felixhotel.net amb el codi FELIXOCASIO24. Aquesta promoció estarà disponible fins dilluns 30 de setembre. El guanyador o guanyadora del sorteig s’anunciarà la setmana següent del cap de setmana de la Fira a les xarxes socials de la Cambra.

A més, també se sortejarà una assegurança de cotxe d’un any al 50%, gentilesa d’Assegurances Dalmau Lillo Agents d’assegurances.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls organitza la Fira amb la participació de l’Ajuntament de Valls, ASTAVE, Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors de l’Automoció, Port de Tarragona, Costa Daurada i Diputació de Tarragona.

 

Divendres 17 i dissabte 18 de maig del 2024 al Passeig de l’Estació, de deu del matí a nou del vespre.

Amb atraccions infantils per la canalla.

Us hi esperem!

Consulta les edicions anteriors:

Cartell 2023

Cartell 2022

Cartell 2021

Cartell 2020

Cartell 2019

 

Més informació:

Cambra de Comerç i Indústria de Valls
Tel. 977 600 909 • Fax: 977 606 456
Apartat de Correus 95 • 43800 Valls
valls@cambravalls.com • www.cambravalls.com

 

També et pot interessar