Firagost

Fira Exposició del Camp Català amb més de 350 expositors i uns 100.000 visitants. Es celebra cada any el primer dimecres d’agost i el dia anterior.

La 66a Fira-Exposició del Camp Català se celebrarà els dies 2 i 3 d’agost del 2022

 

CARTELL ANUNCIADOR DE LA FIRAGOST 2022 – 66a Fira-Exposició del Camp Català de Valls, 2 i 3 d’agost, dimarts i dimecres

Us presentem el cartell anunciador de la FIRAGOST 2022, la 66a fira-Exposició del Camp Català, que tindrà lloc a Valls, el dies 2 i 3 d’agost, dimarts i dimecres, respectivament. L’autora del cartell guanyador és Sònia Jauset Piñera, de Valls, amb el lema “”carbassó motoritzat amb gall”. En primer pla, destaca un vehicle inspirat amb una regadora, feta amb un carabassó amb flor i rodes de tractor, conduït per un gall, símbol que anuncia la sortida del sol, el començament del dia. El jurat de la Cambra de Valls ha valorat la contemporaneïtat en el disseny i el joc visual que pot donar en les aplicacions digitals.

El cartell compta amb un disseny eclèctic, inspirat segurament en il·lustracions i tècniques de retoc fotogràfic i composició digital emprades en videoart i televisió. La composició parteix de l’arquitectura d’un paisatge agrícola amb l’sky line de la ciutat de Valls al fons; un potent cel de blau estiuenc contrasta amb uns núvols que sostenen la tipografia de la Firagost 2021, com en un somni gràfic. L’hiperrealisme cromàtic i l’ús de la tècnica del tilt shift, que recorda la careta de l’innovador programa de TV3, El Foraster, defineixen el protagonisme del cartell. En primer pla, destaca un vehicle inspirat amb una regadora, feta amb un carabassó amb flor i rodes de tractor, conduït per un gall, símbol que anuncia la sortida del sol, el començament del dia.

Us esperem el dimarts 2 i el dimecres 3 d’agost a Valls!

Visita la web oficial de la Firagost, la Fira-Exposició del Camp Català.

També et pot interessar