Supply Chain · Talent Network

LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS I LA FUNDACIÓ ICIL IMPULSEN LA PRIMERA PLATAFORMA VIRTUAL DE CONEIXEMENT EN SUPPLY CHAIN  I LOGÍSTICA. Una plataforma única i pionera especialitzada en el sector de la logística i el transport a nivell internacional.  

Accés a la plataforma

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls i la Fundació ICIL posen en marxa la primer plataforma de coneixement especialitzada en Supply Chain i Logística amb tot un seguit de continguts per tal de satisfer les necessitats dels professionals. La plataforma compta amb un conjunt d’eines amb l’objectiu de potenciar el networking, facilitar la connexió entre els membres del sector i posar a l’abast material formatiu exclusiu elaborat per professionals i institucions de primer nivell.

La plataforma Supply Chain Talent Network suposa una experiència totalment nova, on de manera gratuïta els membres contacten, organitzen reunions virtuals a través de zoom, i participen en fòrums de debat dinamitzadors per especialistes del sector. La plataforma permet als usuaris dissenyar les temàtiques i formats que més s’adapten a les seves necessitats, ampliar la xarxa de contactes i conèixer nous professionals a través de la plataforma de networking. També permet informació d’esdeveniments a nivell mundial i estar al dia de les notícies més destacades del sector.

Els continguts formatius de la plataforma estan elaborats pels partners i els usuaris poden escollir, en cada cas, la temàtica que els interessa. La plataforma compta amb nombrosos tutorials i un apartat anomenat FAQ’s per resoldre tot tipus de dubtes. També compta amb una categoria que s’anomena “Camaras de Comercio” on s’hi poden consultar notícies, esdeveniments i tot el relacionat amb la logística i les Cambres de Comerç de Catalunya.

La Cambra de Valls ofereix a les seves empreses i a la resta de Cambres catalanes accés a la plataforma Supply Chain Talent Network dirigida a professional del sector logístic, interessats en la formació i la necessitat de compartir coneixements amb professionals de tot el món.

Us invitem a que us registreu i conegueu la plataforma AQUÍ

 

També et pot interessar