Programa TICCámaras

El Programa TICCámaras té com a objectiu la transformació digital de les pimes, ajudant-les a integrar eines competitives digitals claus en la seva estratègia i a maximitzar les oportunitats que la digitalització els ofereix per reactivar la seva activitat, millorant la seva productivitat i competitivitat.

Objectius

 • Que les empreses facin un ús més eficient i intensiu de les TIC per tal que siguin més dinàmiques en la seva operació diària, augmentin la seva productivitat, millorin la seva competitivitat, estalviïn costos mitjançant processos i eines més eficients, tinguin més capacitat d’aprofitar les oportunitats comercials a la Xarxa i, en definitiva, siguin més innovadores i productives.
 • Que les empreses descobreixin noves formes d’aportar valor als seus clients mitjançant l’ús de les TIC, creant així un avantatge competitiu sostenible en el temps.
 • Actuar d’aglutinador i potenciador dels beneficis de l’oferta TIC perquè aquesta arribi a el teixit empresarial espanyol.
 • Donar suport a les empreses destinatàries en la implantació de solucions TIC que millorin la seva competitivitat i productivitat.
 • Afavorir la transferència de tecnologia i coneixement des d’organismes i institucions públiques i privades a les empreses destinatàries.

Els avantatges que el Programa TICCámaras proporciona a les empreses participants es resumeixen a continuació:

 • Inversió mínima
 • Millora de la productivitat i de la gestió de processos
 • Posicionament de la marca
 • Millores econòmiques: estalvi de costos, reducció de càrregues, augment d’ingressos, estalvi de temps
 • Major capacitat innovadora

Contingut

El Programa TICCámaras s’orienta cap a les necessitats específiques de les empreses, mitjançant el desenvolupament d’una metodologia mixta en el suport en el procés d’implantació de solucions i difusió de el coneixement.

En aquesta convocatòria el programa se centrarà en oferir ajudes econòmiques per a la transformació digital de les pimes.

Consta de 2 fases:

Fase I – Diagnòstic subvencionat al 100%

Anàlisi exhaustiva del nivell de digitalització de l’empresa i de les seves possibilitats de millora mitjançant l’estudi de la cadena de valor, que permet conèixer la situació del nivell de competitivitat de l’empresa destinatària al seu entorn econòmic i de mercat.

Es proporcionen unes recomanacions d’implantació de solucions pertanyents a una de les tres línies següents:

 • Eines de productivitat i gestió empresarial al núvol.
 • Comerç Electrònic.
 • Màrqueting Digital.


Fase II – Ajudes Econòmiques per al Pla d’Implantació de les TIC

En aquesta fase, proveïdors externs a les Cambres, lliurement elegits per les empreses beneficiàries, realitzen la implantació de les solucions establertes al Diagnòstic. L’import màxim finançable és de 7.000 €, si bé les implantacions podran ser de més quantitat.

Aquesta fase és prefinançada i cofinançada en un 50% per les empreses beneficiàries.

El cofinançament del 50% procedeix d’una subvenció del Fons FEDER

Aquest programa compta amb el suport de la Cámara de Comercio de España

Termini de presentació de sol·licituds: fins el 20 d’abril de 2023 a les 14.00 hores

Per a més informació podeu contactar amb:
Carles Solé – gerencia@cambravalls.com
Sergi Mestres – internacional@cambravalls.com
O al telèfon 977 600 909[/vc_column_text]

 

També et pot interessar