Jornada sobre la situació i les problemàtiques actuals del transport marítim internacional

El responsable de desenvolupament de negoci a Grup Arola i la directora comercial del Port de Tarragona protagonistes de la jornada “Logística i transport marítim internacional: noves oportunitats, nous reptes”.

La sala d’actes de la Cambra de Comerç de Valls acollia dimarts 3 de maig una jornada, que sota el títol “Logística i transport marítim internacional: noves oportunitats, nous reptes”, analitzava la situació i problemàtiques actuals del transport marítim internacional, així com les expectatives de creixement en l’horitzó a l 2023 del Port de Tarragona.

D’una banda, Marc Arola, manager de desenvolupament de Negoci a Grup Arola, va parlar del que passa, a nivell mundial, al transport marítim internacional. I de l’altra, Genoveva Climent, directora comercial del Port de Tarragona, va exposar el valor afegit de les infraestructures i serveis del Port de Tarragona, com a motor econòmic de Catalunya, així com la dinàmica de la gestió portuària i les expectatives de creixement. La jornada va obrir-la el president de la Cambra de Valls, Josep M.Rovira i la va cloure el responsable de comerç exterior de la Cambra, Sergi Mestres.

La pròxima conferència, que s’emmarca dins el cicle “Cambra Valls 1.11“, serà dilluns 16 de maig a les 9:30 hores. La jornada porta per títol “Com apropar la Formació Professional a les Empreses” i tindrà format de taula rodona, amb la participació de diverses empreses de la demarcació de la Cambra.

El cicle de conferències està organitzat per la Cambra de Valls i compta amb el suport del Port de Tarragona, Repsol i l’Escola de Logística, amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Sobre Grup Arola

Arola és una companyia líder en la gestió del comerç internacional i l’assessorament tècnic a totes les seves àrees. El seu objectiu és oferir solucions globals a les necessitats dels clients i, per això, compten amb una xarxa d’oficines i aliances estratègiques per tot el món.

Sobre el Port de Tarragona

El Port de Tarragona és motor econòmic de Catalunya i un dels ports marítims més importants de la costa mediterrània. Gran part de la seva activitat està relacionada amb el transport industrial o de mercaderies, però també és un port pesquer, nàutic i de passatgers. El port és la destinació d’un ramal de la línia de ferrocarril que recorre el corredor mediterrani i constitueix un dels principals nuclis d’aquest eix econòmic.

És un punt clau per a la indústria química del Camp de Tarragona, ja que el port compta amb una plataforma específica per als vaixells carregats de cru i els seus derivats. El port és, per tant, un punt clau en la distribució dels productes que necessita o genera la indústria química de la província de Tarragona a través del complex petroquímic de Tarragona.

Arxius adjunts

Presentació Arola

Presentació Port Tarragona

També et pot interessar