10a edició de la fira “Valls Ocasió”, la Fira Mercat del vehicle usat i vehicles elèctrics

La Fira es durà a terme al Passeig de l’Estació, del divendres 27 al diumenge 29 de maig. La Fira comptarà amb una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre zero. Se sortejarà una nit d’hotel entre tots els que comprin un vehicle durant els dies de la Fira.

Centenars  de vehicles participaran els dies 27, 28 i 29 de maig  a la “10a Fira Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics”, el Valls Ocasió, que es realitzarà al Passeig de l’Estació de Valls. S’exposarà una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i garantia: turismes, 4 x 4, furgonetes, vehicles industrials; caravanes; vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes, VMP elèctrics… El sector de l’automoció preveu una bona afluència de contactes comercials.

La Fira-Mercat estarà oberta divendres 27, de les 18 a les 21 hores; el dissabte 28, de les 10 del matí a les 21 hores i el diumenge 29, de les 10 del matí a les 20 hores.

La Fira torna amb premi

Enguany se sortejarà una nit d’hotel en habitació executive amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls entre tots els que comprin un vehicle durant els dies de la Fira. A més, els visitants de la fira també podran gaudir d’una promoció especial amb un descompte del 10% en el preu de l’habitació si reserven a la web www.felixhotel.net amb el codi FELIXOCASIO10. El guanyador del sorteig s’anunciarà el dilluns 30 de maig a les xarxes socials de la Cambra.

La coordinació és a càrrec de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Valls, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’elements de l’Automoció (ASTAVE), Port de Tarragona i Repsol.

FALCA DE RÀDIO: HIT103 i FLAIX FM

També et pot interessar