Revlon segueix invertint al Polígon Industrial del Pla de Santa Maria

L’empresa de productes de bellesa es dedicada a la fabricació, envasament i distribució de productes cosmètics i fragàncies, amb un creixement constant. Revlon s’ha convertit en empresa PREMIUM de la Cambra.

Beauty S.L. Revlon compta amb una fàbrica de referència a Europa ubicada al Pla de Santa Maria. Principalment dedicada a la fabricació, envasament i distribució de productes cosmètics i fragàncies, manté un creixement constant. Actualment compta amb prop de 400 treballadors i en els últims 10 anys ha fet una inversió de 30 milions d’euros. Les inversions principals han estat orientades en una nova nau per a productes inflamables que compta amb totes les mesures de seguretat, diverses línies d’envasat i reactors per a la fabricació de fragàncies i  cremes facial; un centre de manipulació; i una nau que amplia el centre de distribució, amb un magatzem robotitzat d’última generació i la internalització de la distribució a totes les perruqueries de l’estat amb servei 24 hores, directament des del centre del Pla. Actualment és el centre logístic de Revlon al Sud d’Europa.

Des de l’adquisició de la Marca Elisabeth Arden per part de Revlon, l’empresa ha experimentat una transformació, passant de la fabricació de productes orientats al sector de gran consum,  a la fabricació de productes de més valor afegit de prestige, fragàncies i productes per la cara d’alta gamma, sense deixar de ser la fàbrica de referència del sector professional de la perruqueria d’aquesta coneguda marca.

La Cambra de Comerç de Valls està satisfeta de comptar amb una empresa pionera i de referència a la demarcació com és Revlon, amb una gran projecció de futur, que innova dia rere dia i aposta per la internacionalització. Ens fa especial il·lusió dir-vos que la total confiança de l’empresa amb la Cambra ha fet que es converteixen en empresa PREIMIUM. D’aquesta manera treballarem més plegats que mai, sumant sinèrgies i projectes pel territori i pel talent.

Podeu saber-ne més a la seva web oficial

També et pot interessar