REPORTATGE SOBRE L’ÀREA DE VALLS, PEL DIARI BRITÀNIC “THE INDEPENDENT”

El cap de setmana del  8 al 10 de Febrer, dues periodistes angleses redactores del Diari Britànic The Independent,  es varen traslladar de Londres a Valls, a fi de realitzar un reportatge que es publicarà a les pàgines de gastronomia i viatges de l’important rotatiu anglès.

La vinguda a Valls va anar de la mà de la Cambra de Comerç de Valls, i el seu tècnic d’internacional de la Cambra.  Les va recollir el dissabte al migdia a l’aeroport del Prat, traslladant-se a Valls, i visitant a la tarda la Vinícola de Nulles, on varen ésser ateses i coneixent el procés dels vins i caves. Al vespre es varen interessar per la Ruta de Tapes, comprovant l’ambient i cartes d’alguns dels establiments, Portal 22, El Tros, Planeta Casteller…

El diumenge al matí varen visitar un camp de calçots dels Germans Mateu, on varen conèixer el procés de producció de Calçots, al migdia al Restaurant Casa Fèlix, qui junt amb Fèlix Hotel han donat totes les prioritats perquè aquesta vinguda periodística fos realitat, varen degustar la típica calçotada de Valls, amb tot el procés de cocció i menú de la calçotada.

A la tarda, el director de l’oficina municipal d’informació i turisme de Valls, va acompanyar-les a visitar el més destacat de la ciutat de Valls.

El dilluns al matí, a petició pròpia,  es varen desplaçar a Riudoms, per visitar la Cooperativa d’Oli Mallafré, i a Vila-Rodona, la petita empresa artesanal de melmelada ”Els Fruits Saborosos”, on varen ensenyar a fer melmelada de calçot. A mitja tarda el Tècnic d’internacional de la Cambra, Sergi Mestres, les va acompanyar a l’aeroport del Prat on varen retornar cap a Londres, reconegudes, per tot el que havien visitat, i per la bona acollida.

S’espera que d’ací a pocs dies, el diari britànic The Independent, amb una tirada de prop de dos cents mil exemplars, amb venda a tota Anglaterra i estranger, publiqui el reportatge, que sense dubte donarà ressò i promoció de l’àrea de Valls i les seves genuïnes identitats.

També et pot interessar